Nurr52 Ahsenmira kızlar ne kadar çok şeyden şikayet etmişsiniz tüp bebek tedavisi gören biri olarak ben bunlara bile şükrederken sizin şikayetlerinizi görünce gözlerime inanamadım.
oykunov yüz üstü yatmak midye kocam hüpletirken ben bakıyorum bira HAZIR NOODLE evet sağlıksız ama o kokusu burnumda tütüyor sabah uyandığımda büyük fincanımdan filtre kahve içmek öğlene kadar tuvalete kalkmadan uyuyabilmek suşi..
Elmas42 Midem bulanmadan dislerimi fırçalamayı ve duş almayi 😂garip şekilde bunları yapmaktan tiksindim korkuyorm artık
Liva34 #Düzensiz beslenmek 🍝 #Aç karnına kahve içmek ☕️ #Sigara içmek 🚬 #Spor ayakkabı giyinmek (Ödemden sadece terlik giyiyorum 😀)
myangelson Ahsenmira hamileyken en çok yüz üstü yatmak ve midye yemeyi özlemiştim 😅 çok şükür ikisini de yapabiliyorum 😅
Emirnokta Ahsenmira bebişim sağlıklı dogsunda bütün özlemler giderilir 6 aydır ağzıma tatlı ekmek surmuyorum ekmek ve çikolata yemek😢
ddefnos Ahsenmira yüz üstü yatmak ilk sırada benimde 🤣 eski kiyafetlerimi giymek istedigimi istediğim gibi yemek alkol kola dikkat etmeden 😪
Ahsenmira ddefnos ben eski kıyafetlerimi hala giyiyorum bol giyinirdim zaten bide tesettürlüyüm ondan dolayı 🤭
anneoluyorumm13 Ahsenmira günde sadece 1 veya 2 kere tuvalete gitmek rahatça yatıp rahatça kalkmak ve kıyafetlerimin içine girebilmeyi özledim 🥰
XMelodika Ahsenmira ufff ben rahatça tuvalete gidebilmeyi özledim ya şaka gibi 🤣 Rahatça temizlik yapabilmeyi he bide rahat yatabilmeyi aman incinmesin sola yatayım diye vücudum uyuşuyor 🤣
Ahsenmira XMelodika ay evet sağa yatınca gelen o pişmanlık ama merak etme birşey olmaz amnion sıvısının içinde 🤭🩷
Ahsenmira yildizkaradag düğmeli pantolon giymek cidden hep lastikli giydim ama hamilelere özel pantolon da almadım
minkmom_25 mavideniz9696 aslında yasak değil çiğ et ile olan tamamen yasak arada yiyebilirsiniz. Ben çokça yiyorum tabi mide problemim olmadığı için . Bide yerken dürüm olarak almayıp yeşillikleri kendiniz güzelce yıkarsınız ☺️