Ahsenmira Devran magnezyumla rahatladım ben bir nebze uyku problemi yaşıyordum ama gerçekten yatmadan bazen beş dk bir tuvalete girdiğim oluyor benimde idrar yollarında sıkıntı yok 36. Haftaya giriş 🫣
Devran Ahsenmira magnrzyum sabah akşam magnimore plus kullanıyorum bileklik takıyorum asla işe yaramıyo 😭 çok sıkıntılı dönemdeyim gerçekten
mavideniz9696 Ahsenmira bırak çiğ köfteyi köfte yapmaya bile vaktim yok ki geç saatlere kadar çalışıyorum 🥹
Elif_esra43 Ahsenmira ben ilk hamilelikte yüz üstü yatmayı özlemiştim ikinci hamilelikte kızımı kucağıma almayı çok özledim hep içimde ukde oldu doğumdan bir gün sonra kucakladım dayanamadım 😃
Mucizee80 Elif_esra43 ikinci hamileliklerin en zor şeyi bu olsa gerek oğlum anne neden beni kucağına almıyorsun diyrdu şimdi bebişi uyut beni kucağına al diyor 9 ay yavrum özlemiş demek ki
FatmaArsyrkl Elif_esra43 ben 4 buçuk aylık hamileyim bazen farkında olmadan gece yüz üstü yattığımı fark ediyorum bebeğe bir zararı olur mu ya bilinçli olmadığı için kontrol de edemiyorum aklım kalıyor
Mucizee80 Ahsenmira hamilelik öncesi değilde iki çocuktan önce geceleri yürüyüşe cikardk kocamla el ele şimdi el ele bile tutusamaz olduk 😀 birde öğleden sonra uyumayı çok severdim onu çok özledim yoksa diğer herşey yarım yamalakta olsa aynı
Elif_esra43 Mucizee80 aynen benim kızımda çok özlemiş sürekli kucakla der dururdu bende hamileyken en çok buna üzülürdüm
Ahsenmira Birde kızlar galiba ben bu halimide çok özlerim 🥹🥲 ömrümüzde sadece dokuz ayını bu şekilde yaşıyoruz 🧸🤰🏼
Dnzasil Ahsenmira Ben kıyafet sıkıntısı yaşıyorum fazlasıyla rahatça giyinebilmek istiyorum Bacağımın birini kafama kadar çekip yüzüstü yatmak Yememe içmeme dikkat etmemek
3_bebelianne Ahsenmira midyeeeee😭 yüz üstü yatmak denizi pek sevmiyorum doya doya havuza girmek lunaparkı seviyorum geçen gün kızım babası ile bindi beer da severim dokuz aydır no no no😆ben eksik kaldım iyiki açmışsın bu postu içimi döktüm bahane ile