isimsiz12 Aaa öyle şey mi olur ne bu koca karı hurafeleri dediğim her şeyin içinde kendimi buldum 🥲😄 az once de alyans ile denedim daire seklinde döndü yani hurafelere göre kız cıktı deneyip gercekten o çıkan var mıı
DilekH isimsiz12 bende yapmıştım taaaa genç kızken 2 kız 1 erkek çıkmıştı sonra kaç kez yaptık hareket etmedi. 2 kızım var 3.cüye hamileyim doktor %70 erkek dedi bakalım 2 hafta sonra daha net olur diye tahmin ediyorum. Eğerki erkekse benimki doğru çıkmış oluyor
Alimenur isimsiz12 bizde çok denedik bunu ta annelerimizinkini falan yapmıştık gerçekten bizleri doğru çıkardı şaşırdık ya doğru yada şans eseri😂🤷🏻♀️ilk kız çıkmıştı bana kızım oldu ve bunu nişanlıyken yapmıştık şimdi ikiye hamileyim erkek çıkmıştı bakalım ne olcak bidahaki ay belli olur artık
DilekH isimsiz12 öyleymiş yapan büyükler öyle diyor ama dediğim gibi doğruluk payını bilmiyorum ama 2 kızım olunca da acabamı diyorum 😊
melikeyimmmmm isimsiz12 her hurafede farklı cinsiyet çıkıyor 😂😂 eşit gidiyor şuan sağlıklı olsunda bunların hepsi eğlencesine 😂❤️
isimsiz12 melikeyimmmmm bilmiyorum ama ben çin takvimi yaptım oda kız cıktı buda ve sanki belirtilerde kız bilemiyorum hayırlısı🥲🌸
melikeyimmmmm isimsiz12 rabbim gönlünden geçeni sağlıklı bir şekilde versin inşallah canım ❤️ Bende de çin takviminde bir kaç sayfaya baktım birinde kız birinde erkek diyor 😂