Parek00 2 oğlumda da istifra ederdim bu zamanlarda ama bu gebeliğimin 8. haftasındayız sadece sabahları bulantı oluyor gün içinde ara ara sadece hiç istifra etmedim. Normal mi ?
melikeyimmmmm Parek00 daha ne istiyorsun ya 😅😂😂😂 bende ilk hamileliğimde çok kusardım ama şimdi ikinci hamileliğimde sadece sabahları mide bulantım oluyor
Mihaye25 Parek00 evet normal hic endise etme bende normalde nerdeyse hic bulanti olmazdi ama bunda butun gun bulanti cektim cok kotuydu 😕
Kukoss Parek00 ben hic kusmadim :) en fazla iki dir oda usuttuysem yani annem doguma kadar kusmus :) herkes farkli
Parek00 melikeyimmmmm yok yok hiç şikayetçi değilim şükür ama merak ettim 2 oğlumda da istifra ederdim bunda maşAllah ne uyku ne kusma … 🧿
Mihaye25 Parek00 olmuyormus bilimsel acidan ama bende kizlarda daha cok midem bulandi 🤷 oglanlar da nerdeyse hic
Mamiko_2020 Kızımda kusmaktan kan geliyordu resmen.Bu gebeliğimde ekşimem oluyor arada hafif bulantı onun haricinde iyiyim maşallaahhh gerçekten her gebelik farklıymış 🥰