Minnakpopus Tahaleyna polipin olduğu yer çok önemli bu konuda. Benim doktorum rahmimde poliple hamile kalamayacağımı kalsam bile düşük yada kayıp yaşayabileceğimi söylemişti. Histeroskopi olduktan sonra hamile kalmıştım ilk oğluma
yagmur2026 Tahaleyna nerde olduğunun önemi var. ben geçen ay rahim filminde fark edildi. hemen embriyonun tutunacağı yerdeydi. bir kaç doktora gittim. ve geçen ay alındı. rahim filminde bir adet görüldü, ama doktorum birden fazlaydı dedi.
Tahaleyna Minnakpopus banada histeroskopiyle alinabilcegini soylediler 30 bin tl bi ucret cikartmislardi istanbul icinde aldirdiysaniz eger bana onerebilceginiz bi doktor varmi aldirabilecegim
Minnakpopus Tahaleyna ben 5-6 sene önce olmuştum ve Adanada oldum malesef bilgim yok bu konuda. Ama korkmayın çok rahat bir işlem 4-5 saat sonra taburcu oluyorsunuz genelde
Anonim1758 Ben poliple hamile kaldım doğuma da az kaldı bi sorun yaşamadım .Ama yeri önemli doktor bana bebeğin tutunacağı yerin altında demişti 3 ay dene gebe kalmayı kalamazsan alalım demişti ve hamile kaldım .
Tahaleyna Anonim1758 Nerde oldugunu tam bilmiyorum ultrason resminde gozukuyoda cok anlamiyorum neresinde