HK2112 Cicilininkini amiin inşallah :) bana da dua eder misiniz inşallah sağlıcakla tez vakitte nasip olur
Cicilininkini HK2112 inşallah 🙏🏻 allahtan umut kesilmez rabbim isteyen ve bekleyen herkeze nasip etsin ♥️ seninle beraber
Neclaengin13 nazyyy63_ benim de 4 haftalik ta bete 991 çikti doktor sınır da dedi dün gene kan verdim degeri yükseldi mi diye
Cicilininkini Neclaengin13 inşallah yükselmiştir canım 800küsürlerle ögrenip saglıklı gebelik yasayanlar var inşallah Allah kıcagına almayı nasip etsin saglıkla ♥️ 🙏🏻
Esmakks Cicilininkini benim 4 haftalık 18 bindi ikiz olabilir dediler ama değil hayırlı sağlıklı olsun
Cicilininkini Esmakks hayırlısı neyse o olsun betayla pekde alakası olmuyomus yani :)saglıkla alın kucagınıza inşallah ♥️ 🙏🏻
Esmakks Cicilininkini amin hayırlısı bence de öyle dememeleri lazım ya insan da beklenti oluşturuyorlar🙂
Cicilininkini Esmakks evet cok haklısın bunu 3.kızımdada yasamıstım aslında kesin ikizdir bu felan demişlerdi o zamanda bi beklentiye girmiştim 😀 aslında ama insanoglu işte acaba diye ikileme düşüyo hep 😃 ♥️
Cicilininkini Neclaengin13 bence 6hafta olunca gidilmeli diye düşünüyorum zaten sata göre 6hafta olunca git kesiyi gör hiç degilse bana kesiniz düzgün degil net görünmüyo dedi gebe polk. Cagrdı ertesi gün gitmedim 6nın dolmasını hatta gecmesini bekliyorum 😊
Iremsel_ Cicilininkini bende 3+4 de teste öğrendim 4 haftalıkken 1200 civarıydı 3 gün sonra 7000 küsür olmuştu korkma bana da ebe ya erkek ya ikiz dedi ve aile tek ikiz olamayan kardeşimle beniz ve şuan tek gebeliğim var
Cicilininkini Iremsel_ hmmm olabiliyomus o halde beta da yüksek degerler tek gebelik saglıkla alın kucagınıza insallah yavrunuzu
Iremsel_ Cicilininkini teşekkür ederim canım siz de sağlıcakla alın kucağınıza inşallah beta yüksekliği sağlıklı gebelik anlamına geliyormuş doktorum öyle demişti hiç endişelenme 🤍
Cicilininkini Iremsel_ insallah canım allah razı olsun allah gönlümğzden geceni nasip etsin dua edersen sevinirim kimin duası kabul olur belli olmaz ♥️ 🙏🏻
Nurkl Cicilininkini benim 4+5 Ken değerim 8500 idi ama tekil gebelik canım Keseye göre ikizlik belli oluyor 💕 sağlıkla kucağına al
Cicilininkini Nurkl amin inşallah allah gönlümüzden geceeni nasip etsin inşallah 🙏🏻 cok saol öyle oluyormus gercekten bakalım nasip ♥️
nazyyy63_ aylmzdr pazartesi randevum var keseyi görürüz demişti doktorum 1 temmuz betam 825 ti benimde