Meryemm0 Kızlar aradım doğum parası onaylandı dedi cekebilmeniz için önce Halk bankasından mesaj gelmesi gerekiyormuş ama burada bazıları mesaj gelmeden gidip çektim demişti nasıl yapayım bende şimdi
Selma2412- Meryemm0 bende başvuru yaptım ama e devlette sonuç sorgulama yapılmıyor nasıl öğrenebiliriz
myangelson Bebissever HavvaM0806_ 25 yılından sonra doğum yapanlara tek çocuk tek seferlik 5000 2. Çocuk 5 yaşına kadar her ay 1500 3. Çocuk da her ay 5000 TL doğum yardımı var ya devletin verdiği. Ondan bahsediyor
HavvaM0806_ myangelson anladım canım teşekkür ederim benim doğuma çok var.benim aslında 2.gebeligim ama ilk çocuğumu 1.5 yıl önce kaybettik 9.5 yaşında özel gereksinimli bir evlatti 😢 ama sanırım 1.gebelik olarak hesaplarlar diye düşünüyorum
myangelson HavvaM0806_ başınız sağolsun. 2. Çocuk sayılacak. Bende 22 yılında erken doğum yaptım oğlum 2 gün yaşadı bu oğlum da Şubat’ta doğdu geçen gün doğum parası yatmıştı baktım 4 ay 1500 yatmış 144 arayıp sordum canlı doğum olduğu için bu oğlum 2. Çocuk sayılıyormus sizin de öyle olacak doğum yapınca başvurun
HavvaM0806_ myangelson sizinde basınız sağolsun 😢 evlat en büyük imtihan gerçekten Allah’ım bu evladımı sağlıkla sıhhatli kucağımıza aliriz
myangelson HavvaM0806_ Allah razı olsun. Evet gerçekten öyle Rabbim meleklerimizle cennetinde kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻❤️ Allah’ın izniyle çok güzel geçecek sağlıkla kucağınıza alacaksınız ❤️
HavvaM0806_ myangelson inşallah canım inşallah çok korkuyorum gerçi bu benim tüp bebek kızımın genetik rahatsızlığı da vardı o yüzden tüp bebek tedavisi gördüm ama yinede insan korkuyor
myangelson HavvaM0806_ insan korkuyor öyle olunca evet. Ama kötüyü düşünmeyin bu sefer öyle olmayacak Allah’ın izniyle 🤲🏻
myangelson Bebissever doğumdan sonra e devletten doğum yardımı yazın aile ve sosyal hizmetler Bakanlığı’nın bağlantısına girip form dolduracaksiniz o şekilde oluyor