Busyusad Ya ben dayanamadım randevum 8 Temmuz doktora gidicem inşallah ama evde kalan son erken gebelik testinide şimdi öğlen saatinde denedim oda silik çizgi çıktı ilk dakikalardan adetim ayın 5 inde 2 gün var inşallah doğrudur ama endişem sadece testin markası days doctor herkeste yalancı pozitif veriyor diyor bu yüzden çok üzgün hissediyorum tek umudum kaset testte de çıkmış olması
melsaanne Busyusad ben reglime 4 gün kala kaset testte çok silikken öğrenmiştim diğer erken gebelik testlerini bilmiyorum ama kaset testte bile çıktıysa bence vardır ☺️
hivda21 Busyusad regilima beş gün kala kaset testte çok silik bir şekilde öğrendim sizin de var bence 🌸🥰
Angelaass Busyusad seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı böyleydim 🥹 sonra artık bıkmıştım sıkılmıştım hiç aklıma gebeliği bile getirmemiştim gebelik denememe rağmen😂 adetime 3 gün kala ablam demişti test yaptın mı diye test yapmıycam bu sefer dedim çünkü inanın çok yıpratıcı çok fazla yalancı pozitif gördüm testlerden o yüzden adetim geçti 2 günde bir test yaptım ve en son gördüğüm çizgi de pozitif kop kopuyu ve anında çıkınca kan verdim ve gebeliğimi öğrendim çok şükür ☺️ o yüzden canım kendini fazla üzme ama testlerinde çizgi var mühim olan kaç dk da çıktığı. Ve testi tekrarladığında aynı sonuç almandır. Ama adetin geçene kadar kan verme. Versende bu sefer beta hcg takibi yapmak sorunda kalacaksın acaba yükselecekmi düşecekmi diye endişe edeceksin. Sakin ol Allah sanada nasip etsin hayırlısıyla ve tüm isteyenlere ☺️🤲
ylnydgd Ben reglimden 5 gün önce erken gebelik testinde silik çizgi çıkınca kan vererek öğrendim. Direkt kan verirseniz yakın bir hastanede 1 saate çıkıyor sonuç. En doğru sonucu o verecektir.
Busyusad ylnydgd çok stres yaptım üzülmekten korkuyorum o yüzden direk kadın doğuma randevu aldım hem adetim geçmiş olur dedim ama bilmiyorum çünkü 29 haziranda en son kan testimde yoktu
Busyusad melsaanne yaa benimde işte 3 gün vardı dün yaptım kaset testini inşallah öyledir vardır ya inşallah çok teşekkür ederim 🤲🏻🥰
ylnydgd Kadın doğum da,bebek olsa da bu evrede bir şey görüntüleyemez direkt kan testine yollar. 5-6 haftalık olmadan ultrasonda da bir şey görmeyecek. Bence kan ver ve ikilemden kurtul 🙂Hayırlı haber alırsın umarım 🙏
Busyusad Angelaass inşallah canım benim çok teşekkür ederim gerçekten doğru süreç o kadar zor ve yıpratıcı oluyor ki insan çok üzülüyor inşallah şeninde hayırla sonuma kadar gidersin yeni mi gebeliğin daha önce yaşadığın olay mı
Angelaass Busyusad yeni canım daha şu an ki gebeliğimde yaşadığım süreç anlattıklarım daha 5+7 yiz. Yolun bayağı başındayım😂 Allah herkese nasip etsin ve hayırla sağlıkla tamamına erdirsin🤲🥹teşekkür ederim
melanuur Angelaass sizin belirtileriniz neydi canım bir de son regl tarihiniz nedir ? Ne zaman regl olmanız gerekiyordu ve gebe olduğunuzu öğrendiniz
samira555 Bence hamilesin testlere göre yani bi acile git istersen bekleyemiyorsan bi saate çıkar sonuç
Busyusad Kızlarrrrrr hafif lekelenmem gelmiş ve adetime 2 gün var 😭😭😭inşallah adet olmam inşallah devamı gelmez ya çok üzüldüm gerçekten
Busyusad Beyzanury1234 şimdi yapay zekaya da sordum oda öyle dedi 1 2 gün sürerse yerleşme kanamasıdır devam ederse adetle birleşmiş ve tutunmadan atılıyor demekmiş inşallah dediğin gibi yerleşmedir Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻