Yakamoz20 Kızlar beta değerlerim 2 günde bir şu şekilde 20.4 76.4 191 Ama ben 2 yıl önce sol tüpde dış gebelik geçirdim dünden beri sol tüp ağrım var acaba yine dış gebelik olabilir mi beta düzenli arsada dış gebelik yaşayan var mı ?
Yakamoz20 ayssss1 ağrım var sol tüpte bir kaç foruma baktım böyle güzel artıp dış gebelik yaşayan olmuş nadirde olsa olurmuş acaba diyorum tüpe yerleşti orada mı büyüyor
Ceku256 Yakamoz20 nadirde olsa artış iyiyken de dış gebelik olabilir ama benim hamileliğimin başında tüpte korpus luteum diye bir kist görünmüştü buda bebeğin olduğu yumurtasından oluşan bir yapıymış. Plesenta oluşana kadar bebeği beslermiş ve bende ağrı yapıyordu. Bebeğim geliştikçe kayboldu. Benim betalarım iki kat artmıyordu dış gebelik korkum vardı o yüzden tüpteki ağrı beni çok korkutuyordu zamanla geçti tamamen. Yakından takip edin inşallah dış gebelik değildir.
Sm11 Ceku256 merhabalar benim de sağ kasığımda çok ama çok garip bir ağrım var hareket ettikçe sanki daha belirgin hale geliyor gibi sizin ağrınız nasıldı acaba bilgilendirebilir misiniz
salihacakmak Benim dış gebelik olmasına rağmen artmaya devam etmişti ve ameliyat olmak zorunda kaldım aynı şekilde sol tüpüm alındı üzerinden 1 sene geçti şu an altı haftalık hamileyim ilk zamanlar sancı giriyordu ama normal sanırım korkma bu sefer dış gebelik değildir inşallah
Ceku256 Sm11 üzerinden çok zaman geçti çok net hatırlamıyorum ama hareket edince kesinleştiğini hatırlıyorum çok korkuyordum ama şükür doğum yaptım kızım neredeyse 8 aylık olacak 🩷