Morrinah umutluanne7 yüzünü sağolsun bizede göstermedi avucunu yüzünün ortasına dayamış öyle kaldı yarım saat
bilgemomy umutluanne7 Bilge Sena istiyorum soyadımız bulut bir bütün oldu benim için telaffuzu güzel , eşim Aybüke Aybige Umay ama hepsi kuzenlerimin çocuklarında var 😂 onun kuzenleri değilmiş ama ondan koyabilirmişiz kabul etmiyorum bakalım 😂😂
Kalbimde umutluanne7 oy Fındık hareketli maşallah annesi naz yapıyor sana Belkide yüz görünümlüğü istiyordur 🤣🤣
zeynepsonmez625 umutluanne7 ilk gebeliğin mi benim ilk gebeliğimde iki gün ve 4-5 saat kalmıştım ikinci gebeliğimde iki gün önce gittim çok hızlı gösterdi kendini belki ilki dar alan da diye dönemiyordu çok kolay pozisyon değiştiremiyordur
zeynepsonmez625 umutluanne7 büyük ihtimalle ondandır gittiğim yerdede ilk gebeler çok dolaşıyordu olsun illaki gösterir
umutluanne7 zeynepsonmez625 Doktor bana dedi ki ameliyat mı oldun bende dedim evet tüp açtırmak için oldum . Endometrus olmuş heralde yapışıklıktan da güzel bi görüntü göremiyorum dedi
zeynepsonmez625 umutluanne7 hmm ben İzmir’de yaptırdım ultrasonu ama çok düşme üstüne bende bir haftadır kendimi yiyorum mide yanında kist neye sebep olur vs diye çok iyi incelense birşey çıkıyor ne bilim çok yorucu oldu bu zamanda hamilelik