Kızlar 33+1 de doktora gittim herşey yolundaydı hiçbir sorun yoktu doktordan çıktıktan birkaç saat sonra karnımı tramvay durağında kart bastığımız yer var ya onun köşesine vurdum biri bana çarptı bende oraya Çarptım karnımı bayağı ağrım oldu ilk bir saat bir buçuk saat kadar ama hareketlerini hissediyordum sabah 8 den 2 ye kadar dışarıdayım 1 de falan vurdum karnımı sonra 3 gibi evde oldum, eve gelince uzandım uyudum biraz sonra ağrım geçti birşeyim kalmadı bende aşırı sert vurmadığım için ağrım da olmayınca hastaneye gitmedim, ertesi gün 10 dklık mesafe yürüdüm sonra otobüse binip kuzenime gittim 5 te falan evdeydim eve gelip lavaboya girince beyaz uzayan yoğun akıntım geldi sümük gibi ama daha önce de hamileliğim boyunca 3 -4 kere yaşadım iç çamaşırımda da ıslaklık vardı siyah iç çamaşırıydı ama görünüyor ıslaklık fotoğrafını çektim anneme attım terlemişsindir dedi, bu sabah kalkınca yine ıslaklık vardı ama akıntımda vardı dünki gibi uzayan akıntı değil hani çamaşırımızda kalıyor ya o şekilde, sizce ne yapmalıyım tekrar çamaşırımı değiştirdim siyah çamaşır giydim yine tekrar o şekilde ıslaklık olursa eczanede özel pedler varmış keseden gelen sıvı mı diye onu almayı düşünüyorum, çok kafamda kuran biriyim anksiyetem var zaten hemen felaket tellallığı yapıyorum ama siz ne yapardınız yerimde olsanız çok kez acile gittim hamileliğimin başından beri artık insanları da yormak istemiyorum gereksiz yere doktorum 35. Haftada çağırdı tekrar ama ben 34 de gideceğim büyük ihtimalle içim rahat etsin diye