istkizannesi Maviyesil121212 yaaa inşallahh canım çok moral oldu şimdi bu bana 😫 daha şimdiden onsa 25 alırsın diyen bile var😡
Maviyesil121212 istkizannesi bana da 25i kesin bulursun dediler ama son aylarda 2-3 kilo aldım desem yeridir bakalım bundan sonra nasıl olur ama Herhalde 6 haftada 12 kilo almam diye düşünüyorum 🤔 ağzı olan konuşuyor boşver herkesin yapısı farklı genelleme yapanlara aldırma hiç
istkizannesi Maviyesil121212 yok be canım 15 toplamda olur inşallahh. Kendim içinde planım o ama daha 11 hafta var. 11 haftada 5 kilo zor☹️
efsanee_ istkizannesi ye canım ama kota koy kendine. Yada evde tatlını kendin yap . Hiç yoktan iyidir.
2prenses_masal-oyku Durununannesi80 bana kızamıyolar valla 😁 ben her türüne rağzıyım diyorum susuyo zaten çok karışan bi doktor değil kendisi sağolsun 😂
Mucize7979 istkizannesi ya bu kadar kilo alanlar genelde tatlıyı çok yiyenler sanırım🙈 28 haftalık kızlarımla 1kg almışım henüz zaten bebeler 2 kg🤪 ama tatlı yiyemiyorum hiç. Ne yersem de zorla yiyorum. Ama tontik bir yapım var Allah acıdı bana diyorum. Üstüne bi de kilo alsam yuvarlana yuvarlana yürürdüm😂
2prenses_masal-oyku Durununannesi80 ben malatyanın ilçesindeyim canım eşim uzman çavuş o yüzden ilçe doktoruna gidiyorum memnun değilim ama doğuma malatya üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum inşallah olmadı özele giderim heralde bağlı bir doktorum yok yani şuan ☺️☺️😁
Mucize7979 Ykusdil imkansız demeyin valla var mesela ben😂 doktorum bebekler seni yiyor diyor afiyet şifa olsun diyorum😂
Mucize7979 istkizannesi biz tontikler yıllardır hamile gibi dolaştığımız için herhalde fırsat bu fırsattır diyerek yazıyoruz 🙈 zayıflar hemen veriyor kiloları dert etmeyin. Bebeğiniz sağlıklı olsun önemli olan o🤗
istkizannesi Mucize7979 canım ya bende zayıf değilim ki hep diyet yaparak yaşadım. Yoksa anında alıyorum maalesef bünyem çok meyilli almaya☹️ İnşallah veririz
Atlarlayasayan istkizannesi ben 21. Haftadayım 6 kilo aldım diyetisyesene gideceğim çünkü şuan 81 kilo oldum zaten kilolu hamile kamıştım 😭sonunu düşünemiyorum
EzEy 27+4 deyiz bzde kızım olacak inşallah 52 ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum umarım en faZla 70 de durur kilo oğlum da 72 ile doğuma girmiştim 45 kilo ile hamile kalmıştım. Rabbim sağlık versin veririz inşallah o kiloları da sağlıcakla kavuşalım inşallah.
Seymavahit60 istkizannesi 18 haftalık hamileyim baslarda istahszlıktan 3 kilo verdim smdi 2 si geri aldm umarım cok almm kilolu basladm çünkü 🙄
istkizannesi Seymavahit60 bende öyle canım kilolu başladım ve vermek ne mümkün bir kere bile midem bulanmadı yedim de yedim. 27 haftada 10 geldi işte😔
Srfn11 Ezgisu Sende iyisin masallah ama 6. Aydan snra hizli alinior diolar o yuzden dha temkinli gitmekte fayda var
Zhrnc Ykusdil 40 haftayı 9,5 kılo ile tamamladım ben 25.haftada kilo almaya başladım Çünkü ilk 3 ay 6 kilo vermiştim Yani olabiliyor öyle şeyler 😊