minismom Anneolsamkeske oyle nemli nemli olmaz iste iyice kurut kremi sur havalansın sonra kapat bezini
Anneolsamkeske minismom evet bende ısterım öyle yapmak ama öyle çığlık atıyor ki canı yanıyor sanırım mecbur ağlasa da kurutacağım o zaman yapacak birsey yok cok teşekkür ederim
minismom Anneolsamkeske biraz aglasada bisey olmaz canım canı yanıyodur sonucta cok zor biliyorum seninde icin gidiyo agladıkca ama bebisinin iyiligi icin birazcık aglıcak artık yoksa yara hic duzelmez
Anneolsamkeske minismom evet insanin içi gidiyor cidden anne olmak cok zor desteğiniz için Allah razı olsun hep devlete gidebiliyorum muayeneler için buradakiler sağolsun özele giden vs de vardır diye sorayım dedim özel daha iyi ilgileniyor Allah razı olsun 🙏
minismom Anneolsamkeske bende surekli devlete gidiyorum canım doktorumuzda cok ilgili dogru doktoru bulana kadar hepsini gezdim her kontrolde hangisi hosuma gittiyse onla devam ettim 2 senedir degismedi doktorumuz sende boyle bulabilirsin veya netteki yorumlarına bak doktorların
Bahar77777 Anneolsamkeske mama veriyor fenomenlerin çoğu 😁ben 1 kez çıktım ilallah ettim birdaha asla dedim
ginalinetti Ben altını her değiştirdiğimde sildikten sonra kuru bir bezle üstünden geçiyorum ıslaklık kalmasın diye. En son da doğal zeytinyağından çok az sürüyorum bu şekilde hemen geçti kızımın pişiği
Yarenn24 Bez olarak molfıx kullan kantaron yağı ve dermo trosyd krem sür dönüşümlü olarak 2 günde iyileşti bizimkisi
Yarenn24 Anneolsamkeske trosyd kremi sabah sürdüm akşam da kantaron yağı sürdüm bu şekilde 2 güne geçti