Melo2 Bebeğim 23 haftada şalgam diyor ne şalgamı ya şalgam ne 😂 acılı mı acısız mı tövbeeee biz hafta hafta merak ediyoruz şalgam çıkıyor kaç l bu şalgam küçük mü büyük mü 😂
tahamommy Melo2 27. Haftadayız bize de patlıcan diyor bostan mı normal mi bilmiyorum 🤣🤣 içimde bi patlıcandan daha büyüğü var sanki 🤣🤣
MadameTussauds Melo2 Dkdkdkd bizde elma olmusuz kiz bende elmayi pek sevmem ama bu hafta seviyorum bende 😂😂
melsaanne tahamommy ay biz 25. Haftadayız su kabağı diyor, su kabağı patlıcandan daha büyük değil mi ya🤣🤣
Melo2 melsaanne ay eve bir haftası bir haftasını tutmuyor küçük bir meyve söylüyor eşim de diyor hani daha büyüktü diyor büyük domates bu küçük değil 😂😂
Nursemom90 Haftalarda tuhaflık mı var acaba Hindistan cevizinden sonra patlıcan diyor 😆 haftaya karnabahar diyor tuhaf 🤪
miniminibebek Nursemom90 ay bende her değiştiğinde eşime soruyorum şu şundan daha küçük değil mi bu nasıl iş dşye 😅
buse2507 Melo2 bende aynı 23 haftalığım şalgam ne dedim görünce lskajjswj bence yanlış meyveler koyuyorlar ya