deniz_45 Peki kızlar bu park yataklar sallanıyor mu 😅benim çocuklar saatlerce sallanmadan uyumuyolar da🥲
3_bebelianne ppmerlina memnunum kraft markası 🤣🤣 10yıllık emektar kızımdan hala kullanılır durumda yıkadım kuruttum anne yanı oğlumdan oda iki yıllık 😅 bu sefer sadece hamak şeklinde aldık durmassa onuda kullanacagız
kimchikimdi ppmerlina Kurulumu yaptık, böyle duruyor bence iyi iş görür hojjdur o kadar pahalı markalara gerek yok gibi
ppmerlina kimchikimdi Allahım üstünde oyuncakları da var yiremm sinekliği de varr Güle güle kullansın minişimiz 😍😍 kaç bin tl
kimchikimdi ppmerlina Teşekkür ederim canım en güzeli sana olsun💖 3.500′a aldik biz 2 gün içinde hemen geldi
ppmerlina kimchikimdi ❤️❤️ Kaçıncı haftandasınn ben böyle büyük ürünleri erken almam istemiyorum da ondan sorduum
kimchikimdi ppmerlina Bende erken istemedim bi tek dolabını 2 3 hafta önce aldik 25ten sonra alınmalı bence erken almaya gerek yok bizim hemen hemen bi kıyafetleri kaldi gibi yapmaya çalışıyorum daha 🥹
ppmerlina kimchikimdi ben de 18′e girmek üzereyim geçen gün bime bebe malzemeleri geldi ilk defa o zaman bişeyler aldım 🥹🥹
hemsireblog1 ppmerlina bende çok araştırdım da bu sanırım biraz çocuğa bağlı ya. Bi tanıdığım 5 yaşına kadar sapasağlam olarak kullanmış, başka bir tanıdığım ise 3 yaşlarında kırıldığını söyledi. Bende büyüyen ahşap beşiklerden aldım 🥹
MadameTussauds ppmerlina Bu arada sabah doktora gittim kiz hersey yolunda bin sükür Rabbime bebisimi gördüm kollarini kafasina koymus sirtini dönmüs bize sipa göstermedi yine cinsiyeti 😂