Kukoss Bazen alt tarafa vuruyo bazen gobek deligi cevresine boyle igneleyici gerginlik tarzi bi agri dunden beri biraz fazla olunca korktum kontrolumde ayin 10 unda. Bu haftalarda siz nasildiniz
mehmel54 Kukoss 9 haftalığım bende de aynısı oluyor dün ağrı için doktora gittim normal dedi kanama olmadıkça ağrı normalmiş
HavvaM0806_ Kukoss bana bu haftalarda kasık ağrısı olacağını önceden söyledi ara ara çok canımı yakacak şekilde ağrı oluyor herşeyden korkuyoruz gerçekten annelik çok zor
mehmel54 Kukoss bende kese oluşmaya başladığından beri oluyor öyle diyim daha hamileliğimi öğrenmemiştim ağrılarım başladığında ama işte doktor normal dedi bana
Yektek22 Kukoss canım sen ne kadarda bir doktora gidiyosun? Birde doktor hiç rahim ağzı uzunluğuna baktı mı
Kukoss Yektek22 ona alttan mi bakiyolr ? Nasıl olcuyolar? Bir hafta once gittim cinsiyet icin, simdi 10 unda tup bebek doktoruma gidicem. Cinsiyet icin gittigim doktorda bir ay sonra gorusuyoruz demisti. Doguma gidicegim ayri tup bebekcim ayri da
Yektek22 Kukoss benimde öyle tüp bebek doktoru ayrı şuan takipli olduğum ayrı. Tüp bebek doktorunu bıraktım daha gitmiyorum ben . Nasıl yapıldığını hiç bilmiyorum burdan okuduum sadece
Kukoss Yektek22 ben progestani sabah aksam devam ediyorum bi iki hafta gitmeyi erteledigim icin kizcak hala bire dusmedin mi diye ama olsun hqhshdhd
Yektek22 Kukoss progesteronun zararı yok diye biliyorum ben. Eltim doğuma kadar kullandı doktor gerek yok dedigi halde. Fitil olarak mi kullanıyorsun ? Ben hap olarak kullanıyorum günde iki kere
Kukoss Yektek22 canim ben gittim bugun kontrole hoca idrar yolu enfeksiyonundan suphelendi. Agrim var dedigim icin alttan da hazirlanmami istedi ama zayifim karnimdan da gorebildi gerek kalmadi yani. Rahim uzunlugu guzel risk yok :) tahlili bekliyorum ama ağrısı belime bacagma bile vurdu yani 15 dk da bi idrara cikmam var birde
Zumruduanka160 Benim sabah akşam istisnasız hergün bacağım ağrıyor bir sol bir sağ değişiyor ama çok rahatsız edici bir ağrı geçmiyor
Zumruduanka160 Kukoss evet hem huzursuz bacak şeklinde hemde siyatik gibi kalçadan aşağı kadar komple ağrıyor
Kukoss Zumruduanka160 canim doktoruna sor hint yagi kullanmanda sorun varmi diye. Bitane hint yagi aliyosun ayak tabanini ayak bilegini ovuyosun hemen kesiliyo ben cok cektim halada oluyo bunu mutlaka dene sor da