pinarsabrii Merhabalar arkadaşlar ❤️ Bir oğlum var 2.5 yaşında şimdi ise 15 haftalık hamileyim, bir oğlum daha olacağını öğrendim. Alparslan adına uyumlu, söylemesi çok zor olmayan bir erkek ismi arıyoruz 😁 Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkür ederimm❤️❤️
YkRb pinarsabrii abimin üc çocuğu var ücude uyumlu olsun diye Metehan,Aslıhan, Alparslan koydular yani Metehan koyabilirsiniz belki fikir olsun
bizzocone pinarsabrii Göktürk çok güzel bir isim. Arkadaşım bebeğine koymasaydı ve ben de ismi seçip bağ kurmuş olmasaydım koyardim Pars da düşünebilirsiniz yine Türkçe kökenli harika bir sürü isim var
Hayatmavii16 pinarsabrii Allah dayanma gücü versin inşallah benimde 27 aylık bir oğlum var suan 22 günlük diğer oğlumla beraber büyük bi sabır imtihanından geçiyoruz ailecek😀 Metehan olabilir güzel isim
pinarsabrii Hayatmavii16 yaa o kadar mı diyorsunuz iki erkek benim de gözümü korkutmuyor değil sağlıklı olsunlar da ne yapalım😁😁
pinarsabrii hepinize çok teşekkür ederim❤️🐣 bende Aybars düşündüm ama zor gibi geldi bir yandan da açıkçası bilemedim😁
yildizkaradag pinarsabrii Oğlumun ismi Ata☺️ bir oğlum daha olsaydı Alparslan, Asil, Alaz, düşünüyordum. Gece de çok hoşuma gidiyor ama bir arkadaşımızın köpeğinin ismi olduğu için eşim sıcak bakmıyordu😅 şimdi kızım olacak ben de henüz karar veremedim isme inşaAllah içinize sinen bir isim bulursunuz💕