Lionyez 20. Hafta kontörlum de 21 cm 265 Gr iyi görünüyor dedi doktorum. Bende hiç kilo almadım bence çok takılma . Ama istersen keçi sütünü araştır derim bebeğe kilo aldırıyormus
Sila7166 Ecmbalci bende cevap veriyorum zaten valla yoksa millet susumuycak bildiklerinden degilde oyle konusuolar
Ecmbalci Sila7166 agzı olan konusuyo işte doguruncada bitmiyokı daha soyle bak boyle yedır boyle yıka dıyenler var sırada :D
kbraova Sila7166 bende aynı durumdayım 38+1 olduk son günlerim bebegi geçen hafta gittiğimde 2700 dedi bu sefer gitmemde 2400 olmş anne karnında çocuk kilo verebilir mi anlamıyorm😞
Seda54 Sila7166 hayırlısı canım sağlıklı olsun da kilosunu takma kafana ilerleyen zamanda alır inşallahhhh
Oges Sila7166 benim de 21+3 de 430 gramdı ya bence çok da küçük değil hiç canını sıkma başka doktora da git sen
Dezehs Sila7166 bol bol muz ve kasar peyniri ye benimde 5. Ayinda küçüktü muz ve kasar peyniri bebege kilo aldiriyor ve bebegim 52 cm 3.800 kilo dogdu her gece ve her sabah.sut ic
Sila7166 Dezehs hergun yiyorum canim sut iceliyorum ama muz ve kasar onlara devam Allah’in izniyle insallah
Ozderr Sila7166 bizim de 21 haftada 378gramdı doktor üç gün geriden geliyor kafana takma mutlaka haftasına yetişecek dedi sen beslenmene dikkat et korkma
Bebekim123 Sila7166 canım benimde tam 21+2 günlükken kontrolüm vardı 454 gram çıktı doktor gayet iyi dedi 50 gram için problem olacağını düşünmüyorum korkma
Sila7166 Bebekim123 insallah canim benim sali gunu detayli hastanede olcaz insallah bi sorun olmaz baya inceliycekler butun gun hastanede kalcam 🤷♀️
Sewo Almiramm benim adete göre 24+4 842 gr dedi. Ama bebis bur hafta önden gidiyor 25+5 gibi birsey seninle ayni oluyoruz kilo olarak