rabiayy Kızlar sizce gerekli mi? Hangisini aldınız siz? Sadece babynest yatak ve emzirme minderi alsam yeterli olur mu yoksa set mi alayım? Fikirlere ihtiyacım var
Mrvsmt2502 rabiayy bence gereksiz bir ürün. Emzirne yastığına bile gerek yok normal yastıkta iş görüyor. Baby nest yerine ana kucağı alın bence
Esrakaya1 rabiayy ay bende set şeklinde aldım bence babynest gerekli ya küçük oldukları için salonda yatakta beşikte daha iyi iş görüyor 🥲
asliztrk Ben sadece babynest yatak emzirme minderi aldım sanki sette olan diğer bi çok şey kullanışsız gibi geldi
rabiayy asliztrk bana da öyle geliyor. Diğerlerini tek tek de alıyoruz çünkü. Bende öyle yapacağım sanırım
rabiayy Mrvsmt2502 ana kucağı alacğaım zaten ama aynı işlevi görmez gibi. Reflü yatağı aldım, ilk zamanlar onu beşiğin içine koyacağım. Onda yatar diye düşünüyorum. Ama babynest yatakta kullanışlı diyorlar
Merryxd tatlibebegim_ Canım aşılama ile gebe Kalmışsın allah sana bağışlasın bebişin Doğumuşta nelere dikkat ettin neler yedin yumurtan kaç mm di benimde pazartesi olacak aşılamam ve endişeliyim tek yumurtam var 18.mm
tatlibebegim_ Merryxd teşekkür ederim canım benimde tek yumurta vardı 18 mm diğerleri 15 16 mmdi, aşılamadan sonra hep yattım yükseğe uzanmadım eğilmedim kalkmadım tek yemek bulaşık onları hallettim birde uzandığımda hep dua dinledim, ilk aşılaman mı olacak
Merryxd tatlibebegim_ Evet ilk aşılamam olacak pcos var bende 2 yıllık evliyim 2 yıldır da cocuk istiyoruz
2cocuk2kopek rabiayy set Trendyolda daha uyguna geliyor kuzum babynest e bebekte 1400 falan ben komple set aldım Trendyoldan 1300 e yorgan emzirme yastığı puset örtüsü minderi normal araba içi minderi yorganı alt açmadı vs
rabiayy 2cocuk2kopek ben açıkçası pike takımı ve yorgan seti ayrı aldım. O yüzden sadece emzirme yastığı alırım herhalde. Çünkü bir de reflü yatağı aldım. Yatakta gereksiz olur gibi
Talentedmom rabiayy ben babynest aldım her yere taşınabiliyor beşik küçük onun içine koymak için almıştım ama her yere taşınması büyük kolaylık trendyoldan aldım