Nur8893 Selam Kızlar Bu ay düzenli takip ediyorum Pik olur Sanırım 1 2 güne 🫠
Momyy_baby Krixi ovulasyon testi hakkında bilgi verebilir misin bende almayı düşünüyorum bir de günlerce çift çizgi çıkmış bu ne demek oluyor
Krixi Nur8893 Bugünü daha yapmadım ama sanki dahada koyulaşacak gibi. Dün yaptığım fotoğrafta çok koyu gibi çıkmış, koyu olmaya yakın diyelim😅 Bakalım bugünki nasıl çıkacak beklemedeyim😬
Nur8893 Krixi Hayırlısı Olsun İnşallah ☺️ İnşallah pozitif sonuçlar alırız🌸 . Bizde şubat ayında bebek düşünmeye başladık nasip ne zamansa artık 🤲🏼
Krixi Nur8893 Allah gönlümüze göre versin, inşallah isteyen herkese hayırlısını kolaylıkla nasip etsin☺️ Folik asit kullanmaya başladın mı
Nur8893 Krixi Aminn aminnn İnşallah 🤲🏼 evet başladım doktor a gittim hormon testlerimi yaptırdım folikasit başladım mart ayında ☺️
Krixi vanilya_kokusu_ seninkide gayet koyu duruyor ama sanki biraz daha koyulaşabilirmiş gibi😅 Seninkide bugün yarın olur sanki
Nur8893 vanilya_kokusu_ Seninkide pik e yakın hatta pik bile olabilir canım değerlendir . Kaçıncı gün adetin
vanilya_kokusu_ Nur8893 değerlendirdim valla🙈😂 valla canım 23 de adet oldum 28 adetim bitti o günden beri değerlendiriyoruz
Krixi vanilya_kokusu_ bat: beklenen adet tarihi, sat: son adet tarihi😅 Hepimizin aynı aşağı yukarı regl günlerimiz😬