minismom Nehirimmm06 kanda dusuk cıktıgında bile pozitif kabul etmiyo bazı doktorlar bu idrar testinin neyine guvenipte hamilesindir diyo yani anlamıs degilim
aysebilge Nehirimmm06 hakkaten saçmalamış. Ben gebe kalmadan 1 ay önce silik cizgi cıktı gidip kan verdim beta 9 du. Şüpheli cıktı yani 1 hafta sonra regl oldum.Tabiki bakması lazim
Beyzanurq Nehirimmm06 geçen ay sağlık ocağında bana da bütün kanları istemiş ben tüm kanıma baktirmiycaktim ki sadece beta istedim neyse kanların çıkmasını bekliyorum bi baktım bir dünya sonuç var beta yok iyice baktım doktorun istedikleri kan değerleri arasında da beta yok ben ne için gittim kendi ne yapmış gerçekten sinir bozucular sonra acile gidip vermiştim tekrardan
[silindi] Nehirimmm06 lütfen sonuçları yükleyerek cimere yaz..gocunuyorsa kimseyi zan altında bırakmaya hakkı yok
ppmerlina Nehirimmm06 valla benim 30.5 beta çıktığı halde doktor hamile olmayabilirsin demişti senin doktor baya emin herhalde 🤣🤣
ppmerlina Nehirimmm06 sağlık ocağına git bence bazen sisteme çok geç düşüyor beta. Bi umut belki bakmıştır 🤣
Nehirimmm06 ppmerlina inanın yakın bi yer değil giderim bakmadığını görürsem baya kavga cıakaryırım tek olsam neyse oğlum var bide onu sürüklüyorum dolmuş geçen bi yerde değil yürüyoruz bi 20 dk sıcakta
ppmerlina Nehirimmm06 ayy sıcakta o kadar yürümeyin bitanem bugün bekle o zaman en kötü ihtimalle yarın sabah erken gidersin çok güneşe kalmadan
Sezei Kuzum genelde beta biraz geç düşer sisteme sen e nabızdan ziyaretlerim sayfasına git doktor hangi testleri istemiş gir bak eğer beta hcg istediyse orda gözüküyorsa yapılmıştır ama daha düşmemiştir benim beta sonucum 2 gün sonra düşmüştü