Toprakayln Merhaba arkadaşlar bugün hamile olduğumu öğrendim 4,5 aylık bebeğim bir de 5 yaşında bi kızım var benim gibi kısa zaman arayla hamile kalanlar varsa yazabilir mi doğum ve hamilelikte zorluklar oluyor mu (sezeryan doğum yaptım
lavin2121 Toprakayln 3 sezaryanım olucak 🤦🏼♀️ bir kaybım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım kızım oldu aradan bir sene sonra tekrar hamileyim 18.3 haftalık olduk inşallah güzel ve sorunsuz geçer 💗
Toprakayln lavin2121 yanlış anlamazsanız kaybınızdan 3 ay sonra hamile kalmanıza doktor ne dedi benim randevum haftaya daha görüşemedim doktorla onun için soruyorum Allah bağışlasın yavrularınızı 🌸
lavin2121 Toprakayln risk içeriyor dediler daha iyileşme sürecim bitmemişti biraz sıkıntılı geçti çok şükür sorunsuz doğumum oldu
Toprakayln lavin2121 çok sevindim adınıza umarım benimkide öyle olur doktorlar böyle bi durumda aldırmayı vs öneriyorlar mı yoksa riskli gebelik olarak sık sık takip mi ediyorlar bi kaç yerde okudum alalım diyenlerde oluyormuş o ihtimali hiç düşünmedim ben
lavin2121 Toprakayln Öyle birşey demediler. Deselerde aldırmazdm böyle düşüncesizce konuşma sergileyen doktorada bidaha gitmem. Bide dünyada böyle olan bir tek sen degilsin o yüzden kendini strese sokma senin hayati tehliken olmadığı sürece yani kanamalr gibi diğer türlü birşey olmaz benim yengemde doğumdan 3 ay sonra tekrar emdirirken hamile kaldı doğum yaptı ondan hiç bir sıkıntı çıkmamıştı benim biraz agrılı geçmişti oda normal herkesin bünye yapısı farklı sen kötü düşünme iyi düşün iyi olsun🌸