Mavisss12 Kızlar selam yarın lk kontrol ultrasona greceğiöm ama her sabah karın ağrıması kasık ağrısı vs yaşıyorum. Sizlerde de olan varmıydı böyle 7 haftalık olıcağm hatta geç gitmeyi istedim. Eşimde aynı şekilde düşündü alttan bakılması stemedim de bide
asil15 Mavisss12 normal canm belirli bir haftaya kadar regli agrisi gibi agri olur önemli olan kanama olmasın da diğerleri normal
cebeci Mavisss12 benim de ilk haftalar çok kasık ağrısı oluyordu şiddetli, hatta bir keresinde ben bu çocuğu geri düşürüyorum galiba demiştim ama normalmiş 😅
Embu Mavisss12 adet olacakmış gibi ağrın oluyor benim yerleşme kanaması olmuştu adet oldum sanmıştım hatta öyle ağrım vardı şimdi kızım 3 buçuk yaşında şuan ki hamileliğimde de öyle oldu belli bi süre oluyor canım
Mavisss12 asil15 ay iyi bari canım vallahi hem korkuyorum hemde bişey olmaz diye diye kendimi avutuylrum
1kovakizi Mavisss12 ben 11.haftadayım hala daha kasık ağrım var bence gebelik boyunca gecmeyecek 😄 her doktora sordugumda kanama yoksa normal der bence endiselenmeyin ordaki baglar geriliyor rahim büyüyor ilk gebelikte daha cok agrırmjs