Fatmet Mirosunannesi_0120 Selim_Alparslan Kız bebek 🧚♀️ ☺️ ben geçen yazmıştım ilk gebeliğim korkuyorum sezeryan düşünüyorum vs diye hatırlarsınız :))
Selim_Alparslan Fatmet Yaaa evet hatırladım askim 🤭🎊 Erkek mi sizinde 😊 dogum normal mi olacak? Bizim normal aksilik olmazsa inşallah 🎀
Selim_Alparslan Fatmet Yaaa unutuyorum kuşum kusura bakma kafam çok dolu 🥹 ayy minnoş kizcemiz isim ne karar verdiniz kuzum 🎊😊
Fatmet Selim_Alparslan maalesef henüz ismi de yok eşimle ortak bir fikrimiz hiç yok ayrı ayrı Seçenekler sunuyoruz asla beğenmiyoruz tek beğenebildiğimiz Aslı , Seren , Zeren , Beren. 😭
Mirosunannesi_0120 cauuv1 ay az kalmış çok agirlastim şimdiden yikasam mi kıyafetlerini kararsız kaldım
Selim_Alparslan Mirosunannesi_0120 Bence yıkayın zaten makine de yinakiyor sonuçta elde yıkama yapmıyoruz 🎈
cauuv1 Mirosunannesi_0120 bence daha cok erken canım, ben 31. Haftada yıkayıp ütülemiştim, bavulu 34. Haftamda yani şimdi yeni kapattım
Mirosunannesi_0120 Selim_Alparslan aynen durduğu yerden batmaz bişey olmaz zaten bide benim 3. Gebeliğim bu erken oluyor hep inşallah zamninda gelir bu sefer