Cilem3595 Sngl25 Evet ayda 1 şu an 20 haftalık olduk evet ultrasondan bakıyorlar.Renkli ultrasona gideceğiz
Sngl25 Cilem3595 Renkli ultrason Detaylı ultrason mu? Nerede yaşıyorsunuz nerede yaptıracaksınız? Ben İstanbul Avrupa yakasındayım.. Bende hastane arayışındayım. 1 ay sonra gitmeyi düşünüyorum
htc6306 10gamze merhabalar ben 28+2 günlük hamileyim bebegin hareketini iki gündür az hissediyorum neden
HavvaM0806_ Sngl25 benim 7 haftalıkken kanama şikayetim olmuştu o dönemlerde çok sik gittim kontrole şuan en son 12 haftalıkken gittim ikili tarama testi için artık ayda 1 e döndük 16 haftalık olunca gidicem bir daha
Zalas Sngl25 34. Haftaya kadar ayda 1 gittim 34. Haftadan itibaren haftada 1 gidiyorum. 37+5’teyiz. Her randevumda gider gitmez ultrasona alındım.
Sngl25 Ilkesmomy çok hissediyorum özellikle sabahları. Yanlış hatırlamıyorsam 12-13 haftada hissetmeye başladım. Sabahları karnımda hep tümsek oluyor sol tarafımda. İlk hissettiğimde ufacık bir şeydi sonradan büyüdüğünden tümseklikte genişledi. 44 kilo ile hamile kaldım çok zayıfım kaburga kemiklerim falan belli olur..büyük ihtimalle bu yüzden böyle bebek belli oluyor diye düşünüyorum
Talentedmom Sngl25 32.haftada gittim 3 hafta sonra gel dedi 35.haftada gideceğim artık daha da kısalır muayeneler
Seval392 Sngl25 ayda bir ama iki haftadada gittiğim oluyo saglıknocagı falan genelde taramaları kaçırmayay çalışaraj gidiyorım 20 haftadayım
Birsevdannelik Leylak34 10 gun içinde gittiğimizde kontrol muayenesi oluyor normalde verilmemesi gerekiyor zaten bir haftada tekrar muayene ücreti
Beys42 Bende özele gidiyorum 8. Haftada gittim kan verdiğim içim 9 da tekrar gittim. Sonra 1 ay ara verdik. 13 de gittim kan verdim yarın 14 tekrar gideceğim kan sonuçlarını göstermeye. Bundan sonra ne zaman gel der bilmiyorum.