Selim_Alparslan Anonimcik Kuzum biraz kasilma oluyor agri dediğim yani cok değişik gerçekten bugün oldu normalde olmuyordu
Anonimcik Selim_Alparslan kasılma nasıl oluyor ilk ya benim çok da anlamıyorum kasılma ne demek nasıl hissediliyor 😂
cerengeredeli Anonimcik benim karnımın üstü hep sertti. Şimdi 36-6 dayım bebeğim hep sağ tarafta orası sola göre sert. Rahim yukarıya çıktıkça olabilir belki.
Anonimcik cerengeredeli yani evet internette baktığım kadarıyla da bebeğin poposu veya sırtı olabilirmiş bilmiyorum ya çok da korktum acaba erken doğum belirtisi mi falan diye allahım korusun
Selim_Alparslan Anonimcik kuzu herhalde ya sirti ya kafası geldi ya şuan geçti cok şükür pozisyon değiştirdi sanırım 😪
Anonimcik ppmerlina ay inşallah ya kasılma falan deniliyor ben anlamıyorum ki kasılmam var mı yok mu allahım korusun çok korktum acaba erken doğum mu diye
ppmerlina Anonimcik erken doğumu sertlikle anlayacağını sanmıyorum yani şiddetli bir sancı oluyor burdan okuduğum kadarıyla 🥹 Sert olan kısımda bebeğin sırtı, kafası falan vardır diye düşünüyorum ben 🙏🏼
Anonimcik ppmerlina bende öyle düşünüyorum bence de yani öyle kasılma ağrı vs gibi durumlarımda söz konusu değil
ppmerlina Anonimcik zaten kasılma ağrı falan olsa oturduğun yerde duramazsın ne yattığını anlarsın ne kalktığını anlarsın
Anonimcik Selim_Alparslan ya bence bizim bebekler kendilerini sırt veya popo oraya dayıyorlar orası sertleşiyor bence aşkım korkutmayalım kendimizi
Selim_Alparslan Anonimcik evet evet öyle yaptı kuzucum şimdi iyiyim çok şükür 😅 çok fenalar ya senin ki de mi erkek asko