nnesliiihann Haninlar cocugu icin sleppy kulot bezi kullanan var mi ben zayif bir insanım 6 numarasi esnek bi ozellikte mi sizce napayim fiyatı cok kanama kulotlarina gore cok iyi cunku
Gulcag nnesliiihann canım sezaryen ile doğum yaptım hasta bezi kabul ediliyor ilk 2 gün sonra normal orkid ya da depend istediler depend de alabilirsin külot gibi giyiliyor bedenli
Smye nnesliiihann eczanede canped vardır depend gibi yada Migros varsa olduğun yerde depend ortada 20 TL’ye disüyor
nnesliiihann Gulcag depend 30 lira bulundugum sehirde yok kargoyla istetincede 40 lorayi buluyo 10 tanesi ama slepyde 20 tanesi 25 lora hani esnek birseyse ben alirim kullanirim en buyuk bedenini
Zhrnc nnesliiihann depend içinde 10 tane var ki zaten maks 5 7 gün kullanılıyor Tüm lohusalık süresince kullanılacak birşey değil
Gulcag nnesliiihann büyük bezden haberim yok kuzum normal doğumsa al bebek bezi ama sezaryen ise gerek yok orkid yetiyor
Gmzaczngr nnesliiihann şokta 10lu depend 28 lira bulunduğunuz sehirde varsa orayada bakabilirsiniz. Bakmak isterseniz diye söyledim:)
Reykzy https://www.hepsiburada.com/depend-emici-kulot-kadin-orta-10-lu-p-SGUNIDEPKAD?magaza=Hepsiburada Az önce aldım orta boyunu en uygun burda buldum
mervenin_bebisi Reykzy kaç kilosunuz ben de almayı düşünüyorum ama 30 haftada 60 kiloyum 65 falan olurum gibime geliyor kaç alayım sizce
Ellaynagme nnesliiihann neresi orasi yaw , ama bak arkadasin paylastigi hepsiburada iyiymis bi ona bak istersen. Bez cok riskli, bide sonra ana koca kadin bez almis takiyo demeisnler 🤭😬