Esmerr_99 Benim gibi hamilelikten sıkılan var mı ya ? 35 ten sonrası geçmek bilmedi resmen hala da geçmiyor bir de üstüne kızım gelmek bilmiyor 😌🤦🏼♀️
Melek2373 Esmerr_99 tam olarak aynı günde ve aynı durumdayım 40+0 bekle bekle bitmedi bir de herkesin doğurdun mu aramaları sövesim geliyor artık
Esila_m Esmerr_99 38+2 olduk bizde de ses yok,😅 12 gün kaldı doğuma kız erken gelir dediler gelmiyo,,🤣🤣
Diylia 39+4 oldum gelen giden yok.Ev taşıdım iş yaptım son bir haftadır bana mısın demedi :) artık gelsin istiyorum gerçekten çekilmiyor
Esmerr_99 Diylia Hergün ev sil süpür yapıyorum. Dolap siliyorum duşakabin yıkıyorum belki gece gelmeye karar verir diye ama yoook 🤓
Esmerr_99 Melek2373 Ayy aramaları söylemiyorum bile🤦🏼♀️ bıktım herkese ayrı laf anlatmaktan sanki bizim elimizde olan bir şey.
Esmerr_99 papatyakokulugece Sık sık sıcak duş alıyorum aslında. Çayı hiç denemedim yarın ilk fırsatta alıp içeceğim 😌🌸
Esmerr_99 Esila_m Sanırım kız çocuğu erken gelir dedikleri için kendimizi öyle hazırlamışız. 40. Hafta oldu artık gelmeyince stres yapıyorum ben🥹