Silaaaamom2025 Esraerdgn95 evet Eliz koydum ismini 🤩🤩🥳 benim ilk bebek olduğu için heyecandan herşeyi aldım bile ismini hamile kalır kalmaz bu bebek kız ve adı da eliz olacak dedim öyle de oldu çok şükür Rabbim gönlüme göre verdi 🤩 eymen ismi çok tatlı erkek olsa benim de aklımda olan isimlerden biriydi eymen emir efe ege aren güzel bu isimler 🥰
Esraerdgn95 @Silaaaamom2025 Benimde ilk gebelik ben senin kadar değildim çok sakin ve soğuk kanlı geçirdim süreci aslında ama doğum yaklaştıkça hem heyecan hem stres tüm duygular alt üst 🤭😊 Allah isteyen herkese yaşatsın tabii ki çok güzel duygular. Eliz diye bir arkadaşımın kızı var çok tatlı çok hanım karakter olarak sakin. İnşallah öyle olur. Alparslan ismini koyacaktım bir düşük yaptım ben. Bu 2.gebeliğim sonra Alparslan çok tercih edildiği için Eymen ismine döndüm. Birde ismin anlamını taşıyor çoçuklar. O yüzden anlama daha çok önem verdim açıkcası. Adlarıyla hayırlı ömürler yaşasınlar inşallah evlatlarımız 🩵
Silaaaamom2025 Esraerdgn95 ne güzel ben biraz stresli bi insanım inşallah son zamanlarda bunalım yaşamam o yüzden herşeyi hazır ediyorum inşallah olumlu ve mutlu olurum psikolojim ağrıdan sızıdan daha önemli benim için. Çok sevindim ya inşallah benim kızımda tatlı efendi bi kız olur senin Eymenin de inşallah aynı şekilde öyle olur inşallahh . 🤩
Esraerdgn95 @Silaaaamom2025 hiç aklına bile getirme her zaman pozitif düşün. Bir kere daha yaşamayacağız bu günleri tadını çıkar. Kimseyi umursamadan, duymadan 😊 sen ve prenses önemli olan gerisini boşverrr. İnşallah canım inşallah 🙏🏻🌸
Silaaaamom2025 Esraerdgn95 öyle yapmaya çalışıyorum daha bana zaman var bakalım düşünmeden normal doğumla inşallah güzel bir şekilde geçiririz süreci 🤲🤲😀
Sureyya-2626 Esraerdgn95 benim 30 35 günüm kaldı normal doğum istiyorum ilk gebelik bide çok korkuyorum suni sancı dan da doğum sancısından da napcam hiç bilmiyorum epidural ile normal doğumu çok istiyorum ama işte o bel ağrısı çok kararsızlaştırıyor beni ya bende de olursa yan etkiler çocuğumun çıkış anını görüp göğsümde görmek istiyorum bu yüzden normal tercihim..
Esraerdgn95 @Sureyya-2626 kendini sakınleştirmeye bak , insan tabii ki korkuyor ama soğuk kanlı olmak iyi olacak diye düşünüyorum , kegel egzersizleri, doğru nefes ve ıkanma ile bi avazda doğururuz inşallah 🙏🏻 Allah gönlümüze göre versin
Ulkumom Esraerdgn95 bu arada doktorum kilo çok önemli demişti. Ben 172 cm boyundayım doğuma giderken de 78 kilo idim doktorum gayet normal diyordu o yüzden yaptı zayıf bi gebeydim.
Ulkumom Esraerdgn95 özelde yaptım ben hiç Açılmadım 4 cm e 24 saatte geldim rahim yumuşatıcı dahil her kozu kullandık ama en son doktorum artık epidural yapalım yoksa acılara dayanamayacaksın dedi yaptık ve yarım saat içinde 10 cm açıldım.
Esraerdgn95 @Ulkumom ne güzel sonrasında da bir sorun yaşamamışssınız. İnşallah düşünürsem bende epidural Anestezi sizin gibi atlatırım süreci. Çıt kırıldım insanı değilim yapı ve mental olarak kendimi güçlü görüyorum. İnşallah hayırlıısı olur 🙏🏻 teşekkür ediyorum
Asd92 Zumruduanka160 aslında öyle.tqbii ama ben acıya dayanamadım doktorum acil yapılsın dedi yoksa zaten az kalmış doğuma dayanilabilse daha iyi tabii
Esraerdgn95 @Ulkumom 162 boy 65 kiloyum bende şuanda normal ilerliyor her şeyim gerek duyulursa sanırım şartlara uyarım. Ay inşallah tüm gebelere allahım bir avaz da doğurmayı nasip etsin
Ulkumom Esraerdgn95 prenses doğum yani adı üstünde ben bir daha uygun olsam yine yaptırırım hiç düşünmem 😂
Peri_Omer Esraerdgn95 hayir cok guzel dogumum geçti.. hic bir agri olmadan sadece ikiniyorsun ve doktorlari dinleyerek yapa biliyorsun bunu. Obur turlu ben o agriyla sadece bagiriyordum. Onu vurdular dunyaya dondum resmen