Iremkaskci7 Kızlar 8 aylık olucak bebeğim neredeyse ama şu ek gıda olayını hala oturtamadım. Mama ile besleniyor bir şeyler denetiyorum sürekli ama devamı çok gelmiyor. Napıcam yardım heeeelp
3_bebelianne Iremkaskci7 Tadımlar bittimi nasıl başladınız ek gıdaya ilk üç gün kuralı denedinmi pütürlü yemiyorsa püre olarak verebilirdin canım anlat süreci bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışayım
Iremkaskci7 Nrnn yemek istemiyor zorlamak istemiyorum ilerde soğumasın diye ama yemeden nasıl öğrenecek tatlarını bilmiyorum 🤷🏻♀️
Iremkaskci7 3_bebelianne tadımlar kabak,yoğurt,yumurta,havuç,elma,şeftali vs daha hatırlamıyorum ama bir sürü şey denedim ama öğün olarak daha kabul etmiyor maalesef
3_bebelianne Iremkaskci7 tadımlar bittiyse atıyorum tarhana çorbasına kıyma ekle yayla çorbasına geçebilir köfte verebilirsin artık minik minik ezip ne bilim ne yapıyorsan evde ayına uygun yedirmeyi dene bakalım
papatyakokulugece Iremkaskci7 öğrenir zamanla yemiyorsa zorlama benimki şimdi mercimek çorbası içmiyor zorladığım için 🤣🤦♀️
Iremkaskci7 3_bebelianne anam babam usulü vermek istemiyorum ama tatsız tuzsuz şeylerde çocuk sanki of çok zor 😂
3_bebelianne Iremkaskci7 kızımda bende bu kafadaydım olmadı iştahsız bir bebek oldu belki alıştırma tekniğim yanlıştı oğlumdada ben çok özendim tek tek alıştırdım eşim sal çocuğu dedi🤣🤣 sonra baktım tuzsuz tadsız istememeye başladı kebap yiyordu 8aylık midye çiğ köfte lahmacun avakado çorba çeşitleri herşey verdim şuan 27aylık her yemeği yer asla ayırmaz 15kilo 93cm oysa 3.500kilo 48cmlik bir cüceydi kocaman oldu🙈