saglikciaanne Esma006 valla canım ameliyattan çıktım uyuşukluk gider gitmez öyle özlemişim ki yüz üstü bile yattım. Dönene kadar acıyor ama rahat pozisyon bulunca mis. İstediğin yöne yat rahatını bulup ayarla
mm_m954 Esma006 ben sirt ustu bide yan yatardim donemiyordum eşim yardım ediyordu bütün geçe kalkmak için 10 daka ugraşirdim
mm_m954 Esma006 konu dışı biliyorum ama ruyia gordun mu narkoz çıkmadan yoksa sadece bana mı geldi basima 2 sezeryanla doğum yaptim ikisinde kabuklar yaşadım
papatyakokulugece Esma006 Nesli006 bende sezeryanım hep yan yatardım ilk üç gün sırt üstü yattım baktım olmuyor yana yattım 😂
Nesli006 deniz_95 ya yatan yatiyor tabi😊 ben yasak yatilmaz manasinda soylemdm dikislr acidigi için ben bir hafta yatamadm yan denedm ama olmadi daha çok aciyordu yan yatınca 😊
Nesli006 papatyakokulugece ben yatamadm bir hafta boyunca yan yattkca daha çok canm aciyordu dikslr aciyordu
deniz_95 Nesli006 ya yok şey demek istedim. Öyle dikişler acıyor da bir pozisyon bulup hiç hareket etmeyip öyle kalınca acıma geçiyordu bi zaman sonra. Sırt üstünde çoook zorlandım 😩😩
papatyakokulugece Nesli006 benımde canım tatlıdır ama yavaş yavaş alıştır artık tüm yan yatma sende şekli nasıl tarif etsem bilemedim 🤣🤣
Nesli006 papatyakokulugece geçti artık benim 2022 de yaptm doğum . Bu dogummdan sonra denerim artık full srtustu yatmam 😊
Cihangir09 Esma006 5 gün olmuş artık sağ sol yatabilirsiniz dönene kadar biraz aciyor ama döndükten sonra geçiyor merak etmeyin
Mry2020 Esma006 ben 3 ya da 4. Gün artık yan yattım zaten hastanede kalçam uyuşmuştu artık. Bugün bir hafta oldu daha rahat yan yatıyorum kalkmak zorluyor her türlü zaten
Esma006 Mry2020 öksürük çok fazla korkuyorum açılır edilir diye ara ara da kanama geliyor ne fazla ne az