ikinci-bahar25 Burda 11 haftalık bize de tahmin yapabilir misiniz?? Neredeyse 15 haftalık olduk(ultrason resmi olarak sadece kafatasını çekip verdi ondan anlaşılmıyor) ama doktor daha erken gözükmez dedi bence işine gelmedi nasıl erken olabilir.
tahamommy ikinci-bahar25 devlete mi gittin canım orda bu haftalarda söylemiyolar bende özelde 15. Haftada öğrenmiştim anca 🌸 bana kız gibi geldi hayırla gelsin 🌸
3_bebelianne ikinci-bahar25 erkek bu bebek kafa yapısı kemik yapısı duruşu benzettim devlet erken vakitte cinsiyet söylemez özelde 11haftadan tahmine başlar
lavin2121 ikinci-bahar25 özel bölgesi aşağı doğru yatıksa kız 🌸 yukarı doğru çıkıntıysa erkek ☺️ sizinki aşağı doğru yinede doktorunuz net bilgi verir.
ikinci-bahar25 3_bebelianne evet özele de gittim göstermedi çıldırtacak bu çocuk beni😄 zaten kanda testlerde de göstermedi kendini sürpriz yapmayı çok seviyor belli
HaticeArCi ikinci-bahar25 12. Hafta bugün kontrole gittim tahminim var ama daha erken. 14 15 de daha net olur sabredelim dedi. 15. Hafta gözükmez demek yerine 1 hafta daha bekleyelim net olsun falan dese.