Aksoyy vanilya_kokusu_ bu diğerlerinde böyle küçük testi bugün kullandım hiç çıkmadı diğerine devam mı ediyim
vanilya_kokusu_ Aksoyy benimde bunlardan bende diğerlerinden yap artık testlere bile güvenmiyorum bide ben her günümü değerlendirmeye çalışıyorum kocamı esir almışsım🤣🤣🤣
Aksoyy vanilya_kokusu_ 😂😂😂 iyi yapıyorsun ben birgün arayla değerlendiriyorum acaba bu diğer tets için erken mi yumurtlama acaba anlayamadim
tahamommy vanilya_kokusu_ adamı da kurutucan 🤣 doktorlar 2 günde bir diyor ki spermlerinde kalitesi ve miktarı biraz daha artsın diye arada bir boşluk bırak 🤣
tahamommy Aksoyy evet hiç gözükmüyor gerçekten, her testin hassasiyeti de farklı oluyor en güzeli hep aynı marka ile devam etmek canım
Bir1kelebek vanilya_kokusu_ yumurtlama olacağı zaman bi hormon yükseliyor ve buda testte pik görmemize sebep oluyor pikten sonra silikleştiği zaman test artık yumurta çatlamış ve hormon düşüşe geçmiş anlamına geliyor
Bir1kelebek vanilya_kokusu_ canım yumurtlama ağrısı olabilir benim her ay adet bittikten 3-4 gün sonra kasık batmalarım oluyor bekarkende böyleydi seninde öyledir çünkü daha yeni belirti için bence bilemedim