Nurirem12 Merhabalar burada cinsiyet tahmini istemiştim 12 haftalıkken. Bebişimiz biraz nazlı cıktı 18 haftalıkken gösterdi kendini. Bir oğlumuz olacak Allahın izniyle💙 doktor 11 haftalıkken kıza benzetmişti aslında, değişimler olabiliyormuş yani kızlar bende deneyimledim😀 tahmin yapan herkese teşekkür ederim. Bilenleri etiketlemek istedim😍😍😍 @lgrl4 @Talentedmom @Mizginnnmehmet @staRmama @Maviss718 @Dddileeekkk71 @Maria23 @yeni_anne2 @bebek_29 @Nurellaaaaaaa1212
Gamzeahmet123 Nurirem12 bende 18 haftalık hamileyim bende dün öğrendim benimde bebeğim erkek Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bakalım erkek annesi olmak nasıl bir şey etrafımdakilere cinsiyeti diyince Allah yardım etsin diyorlar 🥲😂
Nurirem12 Gamzeahmet123 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Aynı tepkileri bende duyuyorum. Üzülmüyorda değilim. Erkek mi aman aman diyorlar hep. 🥲
Oglanannesi Gamzeahmet123 valla doğru erkek çocuğu çok zor helede benim gibi 3 erkek annesi olmak sabır istiyor şuan hamielyim 4.ye çok şükür doktor kız diyor 🤲 hadi bir erkekle uğraşanlar zor diyor ya ben ya ben Allah hepimize yardım etsin valla çok zor
Keziban Nurirem12 insanoğlunun yorumu bitmiyor benim de üçüncü kızım olacak nasipse herkes de ay bir oğlun olsaydı deyip acımasız şekilde yorum yapıyor takmayın böyle salak yorumları
ikinci-bahar25 Mizginnnmehmet Bizede bakın yanılmıyorsanız😀 çatladım meraktan tabi öncelik sağlık ama nedense çok merak ediyorum
Gulikaa Nurirem12 Merhabalar burada cinsiyet tahmini istemiştim 12 haftalıkken. Bebişimiz biraz nazlı cıktı 18 haftalıkken gösterdi kendini. Bir oğlumuz olacak Allahın izniyle💙 doktor 11 haftalıkken kıza benzetmişti aslında, değişimler olabiliyormuş yani kızlar bende deneyimledim😀 tahmin yapan herkese teşekkür ederim. Bilenleri etiketlemek istedim😍😍😍 @lgrl4 @Talentedmom @Mizginnnmehmet @Cinsiyet_tahmini @Maviss718 @Dddileeekkk71 @Maria23 @yeni_anne2 @bebek_29 @Nurellaaaaaaa1212 Bana da bakar misiniz kizlar 11+4 haftalik