GH-35 Kızlar 37. Haftada halsizlik iştahsızlık yaşayan var mı bir de düzensiz adet ağrısı gibi ağrım oluyor geçiyor bebek hareketleri iyi o yüzden gitmedim acile cuma kontrolüm var zaten 😌
Datlum GH-35 bende aynı haftadayim ara ara adet sancım gibi oluo gecio doktor normal dio 11 temmuz da sezeryan doğum inşallah
burcu_tokgz GH-35 al benden de o kadar 37+3 üm iştahsızım zorla yemeye çalışıyorum 🥺 ve gerçekten çok hızlı yoruluyorum ama bebeğin hareketleri güzel o yüzden bende gitmedim acile
Datlum GH-35 halsizligim baya oturup kalkmak zor vajina acısı ağrısı çok doktor hepsine normal dedi. İştahım yerinde çok yiyorum. Ama bebeklgin kilo alımı durdu bu haftalarda olabilirmiş
GH-35 burcu_tokgz aynıyız kuzum bende 37+3üm insan ne yapsam ikilemde kalıyor hep sürekli sürekli de acile gidesim gelmiyor açıkçası 😄
Muhammederva Bizde 37+2 haftalık oldu Benimde hiçbir şey yapasım gelmiyor iştahımda yok yiyince de midem bulanıyor kusuyorum mide ilacımı almayınca karnım aşırı sertleşti hareketlerini hissediyorum 11 temmuzda sezeryana alınacağım
GH-35 Meryeminannesi20 son haftalarda bir enerji geliyor diyorlardı bende bekliyorum acaba ne zaman gelecek diye 😂