Ervahayal Hamileyken çirkinleşirsen kız güzelleşirsen erkek olur diyorlar ne kadar doğru batıl inançmı arkadaşlar
Deleted33000 Ervahayal batıl bacım benim oğlum olacak ama cildimde lekeler çıktı burnum şişti cirkinlestim yani aynada kendimi taniyamiyorm
petronix Ervahayal İlk gebeliğimde kızım oldu güzelleştim şimdi ikinci kızıma hamileyim çirkinleştim😂batıl inanç bence ama tutturan varsa doğru diyordur.
ozwoman Ervahayal bunu her kim çıkarttıysa sevmediği insana laf sokmak için yapmış 😁 Sivilcem var diye bana da bu şekilde laf sokuldu ordan biliyorum 😂😂
Fatmadmr37 Ervahayal kızımda güzelleştim şimdi oğluma hamileyim ama o kızımda olan güzellik asla yok tam tersi cirkinlestim bence 😅 tamamen hurafe diyorum ben
hayalperest2310 Ervahayal erkeğe hamileyim yüzüm kurudu hep sürekli nemlendirici sürüyorum işe yaramıyor bile aksine kızımda güzelleşmiştim
miniminibebek Ervahayal eğer erkek bebek dşye güzelleşmiş halim buysa 🤣kız bebek yapmayayım gargamelden ve safinazdan daha çirkin olurum öyle düşünün alakası yok cinsiyetle yüzüm gözüm bu ben miyim dşye bakıyorum aynalara
Eylulasyamom Ervahayal tam tersi oluyor bende 2 kızım var 2 sındede ayrı ayrı güzelleştim bence batıl inanç
Bumah Ervahayal Allah nasip ederse oglum olucak yuzum lekelendi vucudum tuylendi ellerim ayaklarim sisiyo arkadasimda kizi oldu 13 gun once onun cildi beyazlamisti berrak olmustu yuzune nur inmisti 😀
Seyma63_ Ervahayal tamamen batıl benim kızım olacak cildim daha da parıl parıl oldu görenler ne kullanıyorsun diyolar ne bir leke ne bir iz
3_bebelianne Ervahayal beni görenler güzelleşmişsin erkek göbeği erkek demi diyorlar doğuma az kaldı kızım olacak alakası yok
Postmodernmom Ervahayal aslında biyolojik olarak tam tersi kız bebek östrojen salgılattığı için cilde güzellik gelir erkek bebek testesteron salgılattığı için sivilcelenme ciltle bozulma ve tüylenme yapabilir