merveerkaann Kızlar kayseride önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı ilk gebeliğim ilk gideceğin tedirgin ilerlemek istemiyorum . Yardımcı olur musunuz rica etsem ♥️
dndkksal merveerkaann Acıbademde Cevat Rıfat Cundubey hocada takipliydim, dogum yaptım. Bastan sona cok memnundum.
Minikeller38 merveerkaann canım bende çok araştırman sonucunda Özel erciyes hastanesi Doç. Doktor Ahmet Emin Mutluyu seçtim çok ilgili doktor tavsiye ederim . Muayenesi 1850 nst 200 Dogum şuanlık 30 bin dediler .
Yazmelegi_ merveerkaann arkadaşım başından beri ona gidiyor doğum yapmak üzere bu sürece kadar kendisi çok memnun kaldı. Bende o doktorla devam edicem🙃 ben hastaneden hemsirelerden ebelerden cok memnunum 2023 de kızımı orda doğurdum
merveerkaann merveerkaann merveerkaann yaa maşAllah benimde ilk gebeliğim ilk kez gideceğim ondan sürekli devam edebileceğim bi doktor olsun değiştirmeyim takibini yapsın diye . Randevu ile mi peki yarın gitsem
merveerkaann Yazmelegi_ Estağfirullah bugün aradım hasta alamıyormuş yarın tekrar arayın dedi bakalım muayene ücreti ne kadar onu da sorabilir miyim.
Senamstf merveerkaann Özge idem Karadağ ♥️ gebeliğim boyunca bu 3. doktorum ve kendisine gittiğimden beri çok rahat ve mutluyum 🥰