birmayismasali Kızlar 9 haftalık hamileyim Fetal dna yaptıracağım. Önerebileceğiniz İstanbul Anadolu yakasında yaptırabileceğim bir yer var mıdır 🐣
Ssozdmr birmayismasali genoks fetal dna firmasında yaptırdım ben eve gelip kan alıyorlar 1hafta gibi bi sürede sonucunuz geliyor
Bsyt birmayismasali DNA LAB da yaptırmıştım iş yerine gelip kan alıyorlar bir hafta da sonuç çıkıyor. Fakat ben 12. Haftada yaptırmıştım erken olduğunda bebeğe ait dna yetersiz olursa tekrar kan almaya geliyorlar. Bilginiz olsun…
annila birmayismasali Veritas firmasına yaptırmıştım evde kan alıp yurtdısına gönderiyorlar. Sonuçlar 1haftada çıkmıştı memnun kalmıştım. Kuveyt Türk sağlam kart ile ödeme yapıp 5taksite bölmüştüm.
smoms 1 ay önce genoksa yaptırdık 1 haftada çıktı herhangi bi sorun problemle karşılaşmadım , internette çok şikayet vardı
smoms birmayismasali evet bende istanbuldayım gelip kan aldılar , zaten diğer yapan firmaların hepsi yurt dışında 390 dolar ve 405 euro fiyat almıştım diğer firmalardan doktorum hepsi aynı şeylere bakıyor genoks yeterli dedi bütçe olarakta zaten pahalı 13.500 e genoksyçu tercih ettik