Dilan-dag Kızlar merhaba Yenidoğan destek paketine başvurdum ama red verildi başvurum böyle olupta daha sonra tekrar başvuru yapan var mı aranızda ilk bebeğim ve bende bu yardımdan faydanlanmak istedim ama direk red verildi
HAydogdu Dilan-dag Merhabalar size ne kadar süre içerisinde red dönüşü yapıldı? Haftalardır sürecimle ilgili dönüş alamıyorum da ben
zipzipbebek Dilan-dag ayyy sinir oldum ben de başvuru yaptım red cevabı aldım Instagramda siz de illa ki görmüşsünüzdür hep fenomenler içerik üreticilerine verilmiş çok da ihtiyacım vardı ama vermediler bana 6 ay da başvuru yapamıyorum
zelalulusoy Dilan-dag bana da red verdi kirada olmamıza rağmen tekrar başvuru yapmaya çalıştım ama olmuyormuş bir kere başvuru yapmışız Neye göre veriyorlar anlamadım kriterlerine uygun değilmişiz
Dilan-dag zelalulusoy evet tekrar başvuru yapılmıyor neye göre kime göre veriliyor onu da anlamış değilim ben cuma günü başvuru yaptım araya zaten haftasonu girdi normalde haftasonu sistem kapalı olur diye biliyorum ama haftasonu olmasına rağmen direk red verildi