Onurbanuu Dayanamadım dun gittim 2 gundur regl agrısı cekıyorum wc ıstegı goguslerımde kasıntı hafıf lekelenme oluyodu ama kanama alanım yok ve rahım genısledıgı ıcın olabılır dedı rahatladım bıraz
Onurbanuu Hashasim2020 gecen hafta gıttıgımde mınıktı sımdı kesede bebekte büyümüş doktor baya inceledi baktı sorun yok dedi dınlenmekten baska bısey yapamazsın dedı zaten ıkı progestan ıkı hap kullanıglsjm devam dedi
Onurbanuu yabna benım kanamalarım cok oldu 5+2 den berı ama cok sukur bısey olmadı rahım ağzından kaynaklı dedıler
yabna Onurbanuu anladım benimde dün başladı kırmızı kanama zaten kahverengi hep gelşyordu kırmızı gelince korktum ama bi sorun yokmuş şükür normal galiba
Hashasim2020 Onurbanuu artık hiç evham yapma dinlen canım yat yat sıkıldık ama başka yapcak bir şey yok 🥹 ben de halsizlikten yatıyorum bütün gün 😂
XMelodika Onurbanuu 8+3 deyim benimde bugün kasıklarda ağrım var belde de ağrım var 1,5 ay sonra tekrar doktora gidicem progestan verildi banada gece yatmadan bitane kullanıyorum bu sancılar normal mi hiç anlamadım gerçekten dün yok bugün var
Onurbanuu Hashasim2020 basak burcu dıye ben 🤣ya bı kaybım olunca ıste ıster ıstemez oluyo elımde olmuyor malesef👶🏼
Onurbanuu XMelodika dun gıttıgım doktor normal dedı sırtım belım kasıklarım goguslerım agrıyo regl agrısı gıbı yanı bı gecıyo sonra baslıyo sıkıntı yok dedı ama tabı bılmıyorum hıc