Hll96 Doktorumla cuma günü gün kararı vereceğiz 36. Haftadayım. 37. Haftayı bir kaç gün geçince almayı düşünüyor erken gibi ama rahatsızlığımda olduğu için endişeli doktorum bende küvöze girer diye korkuyorum.
History5 Hll96 Kg ve ciğerleri iyi durumdaysa küvöze girmez diye düşünüyorum 37 doğum haftası olarak geçiyor
ElaEge Hll96 37. Hafta küvez haftasıymıs canım kızım 37+4’te girdi 3800 kiloyla ama 36 da dogan arkadasımın kızı girmemişti 2.300 dü doktor 37. Hafta riskli demişti
EsoMom_ Parlalina ben daha 18 haftalık hamileyim ama bende 37+ da doğum yapmak istiyorum 38 beklemek istemiyorum olabilir mi diye düşünüyordum hep :)
Parlalina EsoMom_ benim mecburi. 4 kez ameliyat geçirdim gebeliğimde. Geçirdiğim operasyonlarında bir süresi var. 37 de ya 5. Kez ameliyat yada doğum olması gerekiyordu o yüzden doğum olucak, gönül 38 39 u görmek isterdi ama sağlık olsun 🙏🏼
EsoMom_ Parlalina bi zararı var mı ki bebek için bende 40 haftalık ölü doğum yapmıştım ondan 38 i bile beklemek istemiyorum korkudan
3_bebelianne History5 36haftalık olacağım daha gün vermedi 🤷♀️nst soktu herşey yolunda olunca erken almıyor galiba