[silindi] Dln25-25 anladım ben de 6+2 de gittim 5 haftalık dedi haftaya gel kalp atışı alamazsak kürtaj dedi … endişeliyim ama hemen kürtaj olmam
Dln25-25 [silindi] hayır duymadık doktorum hala erken 1 yada 2 haftaya tam net olur dedi hersey gayet yolunda dedi bana Yani sizinki çok erken nasıl hemen kürtaj diyorlar ki anlamadım bazı insanlarda 7 haftaya kadar bile yeni kalp atısı oluyor
XMelodika [silindi] ben 6+4 de öğrendim bebeğimi 8+1 de gittim kalp atışı derinde dedi doktor 8+5 de başka doktora gittim kalp atışı bana dinletmedi cihaz dinleme esnasında ısınma yaptığı için bebeğe zarar verir dedi ama doktorum saolsun iyiydi kalp atışı var dedi sizde duymasanız bile kalp atışı olup olmadığını sorun görünüyor zaten ayrıca içiniz rahat etsin diye farklı bir doktordan destek alın bence iyi doktora denk gelmek çok zor gerçekten
Filiztaga Benimde son adet 21 Mayıs 2 temmuzda vajinal ultrasonla bebeği gördük kalp atışını da duyduk. Uygulamada 6 hafta diyordu doktor 6 hafta 3 günlük dedi
Tugcistugcis 12 Mayıs başlangıç benim Uygulama 7 diyor Doktor 6 dedi,bebek görünmedi çok hafif kalp atışı vardı ultrasonda 10 gün sonra tekrar gel dedi İyi haberler inşallah
sedosko2634 Benimde son adet tarihim 19 mayıs. 2 hafta önce gittiğimde 5mm kese göründü yarın sabah da randevumuz var kalp atışı duymayı merakla bekliyorum ama çoğunuz görememişsiniz bebişleri göremezsem çok kafama takıcam gibi daha önce bir kimyasal gebeliğim var sağlıksız gebelikten çok korkuyorum
minikalarnannesi [silindi] bu hafta salı günü gitmiştim 10 gün sonra dedi yani haftaya cumaya denk geliyor 🙏
minikalarnannesi [silindi] selam canım ben tatildeyim normalde yarındı randevu ama pazar günü dönüyorum haftaya gidecegim ins:)
aryabe minikalarnannesi benim 28 Mayıs sat. Kese göründü. Bugün gittim sizinki gibi haftalar uyuşmuyor. Alttan baktı. Bebek oluşmuş dedi ama kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi.
minikalarnannesi Selam kızlar bebegi dün gördük kalp atışını duyduk 7+3 günlük ve herşey normal dedi 🙏🫶🏻