Muhammedamine Esinerts çatın uygunsa neden olmasın benim oğlum 3.900 gr doğdu ama benim açılmam olmadı sezeryana döndük
Muhammedamine Esinerts 1 gün sancı çektim 3-4 saat serum suni sancı destekli 6 cm kadar oldu ama benim 1 gün önce suyum gelmişti bekleyemezdik daha fazla 6 cm den sonra ilerleme olmadı Ben 95 kiloyla doğuma girdim
Caglaaa Esinerts 69 kiloyla doğum yaptım canım zordu benim çünkü bebeğim doğuma yakın kakasını yaptı 3 şişe arka arkaya suni sancı aldım ve 4 tane rahim ağzı yumuşaması için iğne oldum belki sancım olsaydı bebeğim kakasını yapmasaydı daha kolay olurdu diye düşünüyorum
Smiley87 Esinerts çatıyla alakalıymış canım doktor söylüyor zaten , bana doktor çatın geniş kolay doğurursun demişti , 3750 normal doğdu çok da kolay oldu çok şükür 🤲🏻
Caglaaa Esinerts doktorum geldi işte direk açıklığıma baktı sonra direk suni verdi sezeryana almadı belki açıklığım iyi hemen gelir diye düşündü ama suni verdikten 5 saat sonra doğurdum ve sürekli nstye bağlıydım
Caglaaa Esinerts bana 60 ile başlattıkları için direk benim zor geçti ama yan odamda da bir bayan vardı benden bir gün önce gelmişti onun 20 ile alıştıra alıştıra başlatmışlar onun daha kolay geçti sancıları için rahat etsin yani 😊
Muhammedamine Esinerts dayanabiliyorsun Rabbim yardım ediyor ara veriyor çünkü sancı nefes alabiliyorsun . Ben sezaryendan sonraki ağrılara dayanamadım Keşke açılmam ilerleseydide normal doğum yapabilseydim