mm_m954 ppmerlina kanama yapar demişti daha once ondan sonra gelmedi ama gerakmez önemsiz kendi düzelir dedi
crazyymom Zumruduanka160 Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Post açan eleştiriye ve karşı fikirlere açık olmalı
Zumruduanka160 crazyymom aynen tersini söyleyen olmadı . Ama mantıksız ve absürt bir cevap vermesi hakkında çok şey söyler Amann çokta tın tınn
keyfimin-kahyasi-misin crazyymom derdiniz ne pardonda Hayat çok kısa Birşeye Heleki anlamadan Bu kadar takılmayın . Ha bide Üçüncü kişi olmayın .
crazyymom keyfimin-kahyasi-misin Derdim yok çok şükür. Ama sizin var ki böyle bi durumla dalga gecmissiniz. Ayrıca siz bu postta bilmem kaçıncı olarak yorum yapmışsınız bunu kendinize hak görüp tepki verene 3. Kişi diye had bildirmek en son yapacağınız şey olsun. Gayette doğru anladım çünkü aynı laubaliligi emoji atarak banada yaptınız.
keyfimin-kahyasi-misin crazyymom Dalga geçmedim . Aman neyse Anlamak istemeyen anlaticak halim yok çokta umrumda değil . Ne bekliyorsunuz acaba oh iyi olmuş falan dememi mi Ha pardon demişim gibi tavırlarınız var ama neyse umrumda değil
crazyymom keyfimin-kahyasi-misin Keşke yazdığınız şeyi paylaşmadan önce okumak gibi bir alışkanlığıniz olsada kendinizi böyle gülünc duruma düşürmeseniz
keyfimin-kahyasi-misin crazyymom Gulunc mü ? Takılan bile olmadı . Siz dışında çünkü onemsenim uzatılacak bir şey değil