yarensl Kızlar 9 haftalık hamileyim şimdiye kadar hiç mide bulantısı yaşamadım midemin bulanmadığını duyan herkes erkek bebeğin olacak diyor ne kadar doğru bilginiz var mı?
Selenavci63 yarensl alakası yok herkesin farklı bünyesi benim de bebeğim erkek 7. Haftadan 14. Haftaya kadar mide bulantısı yaşadım
Seyma190623 yarensl vallahi ben de aynıyım 10+6 olduk doktora göre 2 kere kustum o da kan vericem diye aç kalmıştım ondan herkes senin rahat kesin erkek diyoo ama içimden kız geçiyor nedense 😅
yarensl Birde karnım şimdiden çıkmaya başladı hafiften belli oluyor yemek yeyince falan yine erkek diyolar
Seyma190623 yarensl ya karın çıkması gibi değil ama şişkinlik tarzı bir şey var yemek yemeden önceki ve sonraki halim çok farklı ama gözle görülebilecek çok da bariz bisi yok pantolonum bir tanesi biraz sıkmaya başladı demek ki biraz çıkmış 😅
Melevcen52 yarensl bende aynı mide bulantım yok 6 haftayız ve karnım çıktı canım sürekli tatlı istiyor ve aşırı uyku hali yorgunluk var
3_bebelianne yarensl Benim hiç bulanmadı canım ne kız ne erkekte evet hurafe cinsiyet için post aç yada ultrason koy istersen bakarız bakalım cinsiyetine🌸
Elifsemra Benim kızımda hiç bulaştım olmadı bunda 15 haftaya kadar bulati kusma vardı alakası yok yani herkes farkli