threebaby_mom Derya034 evet verdiği bütün ultrason lar böyle bende bebeğin neresi olduğunu bile anlamıyorum ama insan merak ediyor işte
Zeynepfasulye Mihribanmuharrem bende erkek hissettim sağlıkla kucagımıza almayı rabbim nasip eylesin İnşaAllah
Arzuu_t reyhan03K tesekkür ederim 😊 4 hafta sonra bakilcak tekrar ve nipt testi icin kan alincak Ozmn yine atarim insaAllah😊
Arzuu_t Zeynepfasulye Trisomie 13-18-21 olup olmadigina bakiliyor ve ayni zamanda anne istiyorsa cinsiyetide o kanda ögrenebiliyor yüzde 99,9 luk bir oranla. 9-11 hafta arasi aliniyor bu kan en gec 5-7 gün icinde sonuc cikiyor zaten.
threebaby_mom Zzlyh 20 haftalıkken tekrar gittim doktora tahminde bile bulunamadı tamamen kapatmış diyor detaylı randevum var bir haftaya öğreneceğim inşallah
Gyubnkin Zzlyh henüz doktora gidemedik ya iptal edyolar randevu degisligi yapyolar herkez erkek dyor bende kız dyorum ama insllh oledir siz nasıl anladiniz
Zzlyh threebaby_mom Kafa yapısına göre tahmin yapıyorum ben. Ultrason açısına bağlı resimde bozulma olmamışsa tutan bir yöntem olduğuna inanıyorum. Ama işte bir resime göre değerlendirdiğimiz için bozulmaları öngöremeyebiliyoruz.