threebaby_mom Kızlar yaa 18 haftalık oldum cinsiyet hala kesin değil bacaklarını vücuduna yapıştırmış resmen asla göstermedi sizden bir tahmin alayım lütfen
threebaby_mom motherof3son sağol tatlım iki kızım var gönlümden geçen erkek ama önce sağlıklı sıhhatli olsun inşallah fark etmez
threebaby_mom reyhan03K doktor Yapı olarak kız gibi ama bacak arasını göremediği için kesin değil diyor 🫤
threebaby_mom Gyubnkin adam akıllı söylemiyorlar ki bu gittiğim doktor kızımı 12 haftalık kesin kız dedi şuan sadece benzetme değişebilir göremiyorum felan diyor
threebaby_mom @Elamomy @Nurellaaaaaaa1212 @Sevdam74 @tiramisu10 @Maviss718 @edabolukbasi3- @Buse4161 @Yaseminn_ @Rozerinnn6301 @3bebelianne @Havva578 @sevaldqn1 @Kivircikannee @Eymenkuzusu
Gyubnkin 12 haftalıkken evdekiler ne dedi dedim 1 erkek 1 kız erkek dedi ama kesin demyorum ne pipisni gördüm dedi neden kordon gördüm dedi bu ay 11 randevu aldım siz
threebaby_mom Gyubnkin ben 13 haftalıkken gittim başka doktor göremedim kız gibi hissettim dedi 18 haftalık bugün kendi doktorum da aynı göremedi yapıya göre kız tahmin ediyorum ama sadece tahmin göremedim dedi 8 inde tekrar randevum var ozaman gösterir inşallah