minikksu Haziranda Transfer olanlar var mı kızlar ? 27 haziranda 2. Transferimi oldum 7 Temmuz test günüm çok heyecanlıyım bu sabah 5. Günümde idrarda negatif gördüm testi yapmasaydım keşke diyorum
ghostty minikksu 5. Gün bence cok erken. Daha vakti var inşallah güzel haberler alırsınız. Ben de bu ay sürece başlayacağım🥹
Uraymom minikksu Hayırlı olsun benimde 5 inde test günüm. 5. Gün embriyosu transferin 5. Günü test yaptığımda negatif çıktı 6. Da çok silik çıktı bugün biraz daha net 7. Günüm 7. Günü bekleyin en azından sabah idrarıyla yapın
minikksu Uraymom halkınızda hayırlısı olsun bende kadınlar kulübünde 5. Gün çift çizgiler görünce yapayım dedim amq moralim çok bozuldu ilk transferimde de yapıp negatif görmüştüm umarım vardır embriyo glue bile yaptırdım bu sefer
Uraymom minikksu hep pozitif düşünün lütfen kötüyü çağırmayın ben hep bana sıkı sıkı sarıl lütfen diye konuştum inşallah hepimizin ki olumlu olur 🌝 daha kan testi yaptırmadım ben de
minikksu Uraymom sıkıca tutunsun bebeklerimiz inşallah takip edin merak ettin sonuçlarınızı güzel haberler bekliyorum 🌸🫶🏼