Merhabalar. 2022 de bir kızım olmuştu adına İpek koymuştuk ama doğumdan 2 gün sonra kaybettik. Zor süreçti benim için, şimdi bir kızım olacak ismini o kadar İpek koymak istiyorum ama o kadarda düşünceler beni rahat bırakmıyor. İlerde kızım büyüdüğünde ismi konusunda nasıl bir tepki verecek acaba diye kendime sormadan duramıyorum. Çok derin düşünüyorum belki bilemedim ama iki taraftanda bakıyorum. Kızımın mezari var ilerde gidecek görecek ismini görünce tuhaf hisseder mi kendini, acaba neden bana ablamin ismini verdiniz dermi, onun ismini yaşatmak istediğimiz için tabi ama bunu nasil kabul edecek bilmiyorum veya diyebilir sırf onu kaybettiğiniz için beni doğurdun yoksa dogurmazdin ama haklı olacak .
Birtane yabanci film vardı unuttum ismini sırf kızını kurtarmak için kadin tekrardan hamile kalıyor donör olmasi için o filmi izleyince çok etkilendim.
O yüzden ikinci isim olarak versem olur mu acaba diyorum İnci İpek mesela ama İnci ismini çok fazla duyuyorum son zamanlar , Lavin çok sevdim, Lavin İpek olabilir mi veya hiç İpek koymadan sadece Lavin mi
Saçma sapan yorum yapmak isteyenler uzaktan geçsin ricam olur. Cevap yazmadan önce bu durumu kendiniz yaşıyor gibi empati kurmanızı rica ediyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.