Sevde12 2 embriyo negatifle sonuclandi bu son embriyom du 27 Haziran transfer yapti Dr birde embriyo yapıştırıcı koydu bugün. 5. Gün transferim erken gebelik testi aldim sabiredemedim sanki silik çizgi görüyor gibiyim gebemiyim kizlar ????
HumaBetul342 Sevde12 o silik çizgiyi bende görüyorum.Hayirli olsun insAllah sağlıklı bir bebiş olur.Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Bmk97 Sevde12 ben 4. Günden başlayıp 2 gün arayla test yapmıştım kan testine kadar giderek koyulaşmıştı bende de silikti ilk 🙈 Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın inşallah test günü de 300lerde bişey olmuştu galiba değerim
Sevde12 HumaBetul342 erken gebelik testinde silik çikabilirmi böylemi 5. Günümdu bugün erken olduğu için böyle silik
EceEgemen Sevde12 5. Gün biraz fazla erken gibi bence biraz daha beklemelisin yalancı pozitifse üzülmeyin
Sensedim Olabilirde ama çok yalancı pozitif cıkartiyo bu testler güvenilmez sevinmek için çok erken sonra hayal kırıklığı üzücü olur
minikksu Bende 27 haziranda transfer oldum bu sabah yaptım tek çizgi çıktı olmadı diye stres yapmaya başladım 7 Temmuz test günüm 6aB kalite
Sevde12 minikksu kaçıncı taransferin bu canım rabbim inşallah kucağını boş bırakmasın.🤲🏻 🤲🏻Rabbim anneliği tatdirsin bebek bekleyen herkese inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sevde12 minikksu inşallah gülüm bende. Çok heyecanlıyım hangi şehirde son yaş kaç taniş olalım sende istersen
Slmcnmyeniben Sevde12 bu marka da yalancı pozitif veriyor malesef başka deneyin awox falan bulabilirseniz o güzel